likeBalaton.hu | 2022.07.11. 16:00
Alsóörsről indul a 2022-es sörkaraván
A VIII. Alsóörsi Sörfesztivál sörkülönlegességekkel, fesztiválételekkel és izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a móló és strand közötti Sirály parkban.

Legalább százféle sör és több mint harminc kiállító, mindez a Balaton egyik legkedveltebb üdülőhelyén

2022. július 13. és 17. között a VIII. Alsóörsi Sörfesztivál hűtött sörkülönlegességekkel, népszerű fesztiválételekkel és izgalmas programokkal várja az érdeklődőket a strand és móló közötti Sirály parkban.

Az ötnapos sörünnep során szaftos sörkorcsolyákból sem lesz hiány, füstös BBQ ételek, grillspecialitások és édes finomságok támogatják a habos élvezeteket. A fesztivál ideje alatt Katona Csaba történész közreműködésével

csipetnyi sörtörténelemmel fűszerezett sörkóstolóba is beleízlelhetnek az érdeklődők

esténként pedig zenés programok várják az érdeklődőket, ráadásul a pénteki napon exkluzív Bajor Sörnappal készülnek a szervezők.

Több mint húsz íz közül lehet választani a rendezvényen

A serfőző csapata immár nyolcadik alkalommal hozza el Alsóörsre a kedvenc magyar, cseh, belga, angol és német sörkülönlegességeket egy ötnapos sörünnep keretében. A nagyüzemi, valamint számos kézműves és kisüzemi itallal találkozhatnak a fesztiválozók: többek között karakteres IPA-k, precíz lágerek, vörös és fekete ír sörök sorakoznak fel, valamint a gyümölcsös ízek kedvelői sem maradnak szomjan.

 

 

Nyitókép: illusztráció/Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva