Arany Gábor/zaol.hu | 2023.01.04. 12:00
Fejszével és feszítővassal támadtak egymásra Keszthelyen
A két férfi ellen vádat emeltek, a nyomozás folyamatban van.

Fejszével és feszítővassal vívott utcai összecsapásba torkollt az ellenségeskedés három férfi között. A történtek miatt hamarosan bíróság előtt kell felelniük.

Egy 34 éves keszthelyi férfi régóta haragos viszonyban volt egy 32 éves várvölgyi és egy 35 éves pölöskefői férfival. A konfliktus 2022 márciusától felerősödött,

telefonon, üzenetekben kölcsönösen szidalmazták, fenyegették egymást, és családtagjaikat is.

Ez a telefonon folytatott verbális összecsapás zajlott három férfi között 2022. április 14-én is. Délután találkoztak, s ekkor szabadultak el az indulatok.

Akeszthely i férfi hölgy ismerősével délután négy körül személyautóval érkezett a keszthelyi Rákóczi térre. A Morzsázó étterem előtt kiszáll, elindult a dohánybolt felé, amikor

összetalálkozott két haragosával, akik fejszékkel a kezükben tartottak feléje.

Kiabáltak, szidalmazták, fenyegették, mire ő visszafutott a gépkocsihoz, feszítővasat vett magához, és harcba indult ellenük. Nagy hangon szidalmazta őket, majd feszítővassal próbálta megütni a várvölgyi férfit, aki azonban elhajolt a csapás elől, és válaszul a fejszét a már menekülő támadója után dobta, de pár méterrel eltévesztette a célt. Ekkor a pölöskefői férfi indult fenyegetőzve,

fejszével a kezében keszthelyi ellenfelük után, aki a neki szánt, de pontatlanul elhajított fejszét felkapta és megdobta vele támadóját a lábán.

A betonra csapódott, szétesett, nyelétől elvált fejsze ekkor került vissza tulajdonosához, ugyanis a várvölgyi férfi felkapta, és újra támadásba lendült volna, de a társa ettől már visszatartott, az összecsapás ezzel befejeződött.

– A három férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása a helyszínen tartózkodókban személyekben megbotránkozást, riadalmat keltett – olvasható a vádiratban.

A megyei főügyészségi sajtószóvivő, dr. Pirger Csaba közlése szerint a Keszthelyi Járási Ügyészség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt emelt vádat a három férfi ellen.

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: zaol.hu
Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva