astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2022.11.07. 16:00
Heti horoszkóp 2022. november 7-13.: A teljes holdfogyatkozás árnyékot vet ránk a héten
Bizony csöppet sem indul könnyedén a második novemberi hét. Kedden telihold, s ezzel együtt teljes holdfogyatkozás rajzolódik ki az égen. Senkinek sem könnyű ez a bolygóállás. Most különösen fontos lesz a higgadtság, a nyugalom megőrzése. Hétvégére szerencsére csodás lehetőségeket jeleznek a bolygók…

A horoszkópodon kívül a telihold csodás látványára is kíváncsi vagy?

Ha a városi közvilágítás zavaró fénye nélkül élveznétek a teliholdat, szervezzetek esti túrát valamelyik balatoni kilátóhoz. Kellemes lesz az időjárás a következő napokon, és mutatunk is néhány ötletet a kilátók kiválasztásához.

Kos heti horoszkóp

A keddi teljes holdfogyatkozás mindenre árnyékot vet. Neked a pénzzel kapcsolatos fejtörést hoz. Jól át kell gondolnod, hogy év végéig miből gazdálkodhatsz. Nincs világ vége, csupán ésszerűvé kell tenned a kiadásaidat. Ez nem csak a keddi napra vonatkozik, pénteken is legyél óvatos a kommunikációban és a közlekedésben is! A hétvégéd kissé szentimentális hangulatban telhet meghatottsággal…

Bika heti horoszkóp

Azok a kapcsolataid, amelyek fontosak számodra, megérdemlik, hogy óvd őket. A keddi teljes holdfogyatkozás szakítás veszélyét szimbolizálja. Eközben vigyáznod kell magadra is: az egészséged olyan kincs, ami törékeny. Szerdán sem lazíthatsz. Szerencsére a hét második fele már nem ilyen rázós. A hétvége akkor lesz szuper, ha elutazol vagy legalább kirándulsz egy nagyot. Nem fogod megbánni.

Ikrek heti horoszkóp

A munkádat és az egészségedet egyszerre veszélyezteti a keddi teljes holdfogyatkozás. Mindkettő alapja annak, hogy „működni” tudj, szóval érdemes vigyázni rájuk. Péntek lesz a te napod. Érdemes ide időzítened minél több megbeszélést. Garantált a siker. Bárkivel bármilyen témában megtalálod a közös hangot. A hétvége meglehetősen sírósnak ígérkezik. Könnyen elsírhatod magad. Ne ijedj meg!

Rák heti horoszkóp

Téged sem hagy hidegen a keddi teljes holdfogyatkozás. Nem azért, mert közvetlenül érint, hanem azért, mert lesznek olyan barátaid, kollégáid, akik válságos időszakot élnek át. Szeretnél segíteni nekik, de előbb kérdezd meg, hogy mire van szükségük! A hét második felében egyre jobban leszel, hétvégén már madarat lehet veled fogatni. Szuper bolygóháromszög rajzolódik ki az égen…

Oroszlán heti horoszkóp

Mivel fix jegyekben (Bikában és Skorpióban) lesz a keddi teljes holdfogyatkozás te is érezni fogod a feszültséget. Elviselhetetlenné válik a munkahelyi nyomás. Jobb a helyzet, ha otthonról dolgozhatsz. Ha nem, akkor kérvényezz ilyen lehetőséget! Sajnos hétvégéig nem sokat javul a közérzeted. Viszont hétvégén végre lubickolhatsz. Szó szerint is: jó ötlet elmenni egy fürdőbe, uszodába…

Szűz heti horoszkóp

Határozottan az lesz a benyomásod, hogy füldugó van az emberek fülében, és emiatt nem hallják, amit mondasz. A keddi teljes holdfogyatkozás napján jobb, ha ki sem nyitod a szádat. Nem számíthatsz gördülékeny kommunikációra szerdán sem. Csütörtöktől az érzelmeké a főszerep. Egyfajta árvíz jelenik meg, ami csak hétvégére csillapodik el annyira, hogy ne bosszantson és ne akadályozzon.

Mérleg heti horoszkóp

Lehet, hogy unod már, de a bolygók még mindig azt javasolják, hogy vigyázz a pénzedre és az értékeidre. A keddi teljes holdfogyatkozás napján és még másnap is fokozottan óvatosnak kell lenned. Csütörtökön és pénteken nagyszerű lehetőségeket mutatnak az égi folyamatok. Ragadj meg minden alkalmat a beszélgetésre, tanulásra, utazásra! Hétvégén a víz dominancia vizes programra jó.

Skorpió heti horoszkóp

Teljes holdfogyatkozás akkor van, amikor teliholdkor a Föld kitakarja a Nap fényét a Hold elől. Ez kedden nem téged, hanem a számodra fontos embereket érinti rosszul. Legyél velük megértő és elnéző! Sajnos még szerdán is fenn áll a kellemetlen konstelláció. Mindez megviselhet téged is. Ezek után rád fér a jó hír: hétvégén egy csodálatos bolygóháromszög fog kirajzolódni az égen.

Nyilas heti horoszkóp

Ezen a héten tűzoltóként kell intézkedned a munkahelyeden. Olyan konfliktusok lesznek, amiket csak te tudsz „eloltani”. Persze nem érdemes minden vitába belefolynod. A hét második felében valaki nagy hatással lesz rád. Jobb lenne, ha nem venné észre, hogy teljesen lenyűgöz téged. Hétvégén szakíts időt a családodra és az otthonodra is! Elégedettséggel fog eltölteni mindkettő.

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva