Elekes Gergő / veol.hu | 2022.07.20. 14:00
A világ legnagyobb fakanalával keverheted a gulyást Badacsonytomajon
Nézd meg videónkat a gigantikus konyhai eszközről!

120 kg húsból készült a gulyás

A nemrégiben megrendezett Gulyásfesztivál megálmodója az a Mr. Goulash, aki a világszerte hatalmas karriert befutó slágergyáros Gumi Maci (Gumi Bear) megálmodója is egyben. A gasztroesemény során 120 kg marhalábszárból és 80 kg burgonyából megközelítőleg 500 adag gulyás várta az érdeklődőket, mely a főszervező saját receptje alapján készült. A jó hangulatról színes programok, bohóc műsor, borkóstoló, néptánc, valamint olyan neves előadók gondoskodtak, mint Lola, Mario, Babai Norbi és Bency, valamint Sihell Ferry & Henna.

4 és fél méteres fakanál

Ám a legnagyobb sztár címet, minden kétséget kizáróan, az a 4,23 méteres fakanál tudhatta a magáénak, melyet kifejezetten a fesztiválra készített egy helyi mesterember, Klenner Barnabás. Ez az eszköz nem csupán a rendezvény szimbólumaként funkcionált, hanem mérete miatt egyben világrekordnak is számít, melynek leleplezésén Torres Dani és Varga Viktor is jelen volt.

Forrás: Földesi János

 

Mr. Goulash elmondta, a fesztivált hagyományteremtő céllal hozták létre, a rekorder fakanalat pedig ki fogják állítani Badacsonytomajon.

A gulyásfesztivált az eseményhez méltó, fergeteges hangulatú retro disco zárta.

Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva