likeBalaton.hu | 2022.10.25. 12:00
127.000 négyzeméter új burkolat az autópályákon – jön a tél
Fennakadásokat okozhat, hogy felújítási munkálatokat végeznek a szakemberek. A cél, hogy télen is biztonságosak legyenek az autópályák.

2022. október 10-én kezdődtek a munkálatok és várhatóan november közepéig folyamatosan dolgoznak a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. munkatársai az M1-es, az M3-as és az M7-es autópályák különböző szakaszain. A következő hetekben Bicske, Komárom, Kál, Gödöllő, Martonvásár

Balatonvilágos és Fonyód térségében lehet számítani terelésekre, a forgalmi sávok időszakos lezárására.

Az MKIF Zrt. azokon a szakaszon végez felújítási munkálatokat a tél beköszönte előtt, amelyek állapota a leginkább indokolta ezt.

127 ezer négyzetméter, csaknem 18 focipálya nagyságú felületre kerülhet új burkolat, ha szükséges, több rétegben is.

A cél, hogy a téli időszakban is biztonságosak legyenek az autópályák

Ezen munkáltok elvégzésére azért van szükség, hogy a téli időszakban is zökkenőmentesen használhassuk a gyorsforgalmi utakat és elkerüljük az utak állapotának romlását.

– A cél az, hogy a lehető legkisebb mértékben akadályozzuk a forgalmat. Természetesen ekkora munkavégzés mellett elkerülhetetlen a dugók, torlódások kialakulása. Ezért, ahol lehetőség van rá, éjszaka dolgoznak majd a kollégáink – közölte a MKIF Zrt.

Indulás előtt mindenki tájékozódjon az aktuális lezárásokról

A likeBalaton.hu folyamatosan tájékoztat aktuális terelésekről, lezárásokról

A szakemberek kérik, hogy a munkálatok közelében körültekintően vezessünk, figyeljük a kihelyezett jelzéseket, táblákat és a felújítást végző szakemberek mellett óvatosan haladjunk el, a sávmegszűnésnél pedig segítsük egymást a besorolásban.

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

 

 

 

 

Forrás: MKIF Zrt.
Nyitókép: MTI/Beliczay László

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva