likeBalaton.hu | 2022.04.06. 08:00
Doktor Balaton: új szerelmek és szereplők a friss epizódokban
A Doktor Balaton április 11-től új részekkel tér vissza a képernyőre.

Új részekkel folytatódik a Doktor Balaton a TV2-n

A balatonmeggyesiek ismét felkavarják az állóvizet, izgalmakból most sem lesz hiány, az egészen biztos. Duska bácsi és Cili néni, Doktor Balaton, Leó, Dr. Sipeki, Zsóka, Csicsó vagy éppen Ágika. Őket olyan remek színészek formálják meg, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, Bezerédi Zoltán, Pálfi Kata, Ujlaki Dénes vagy Nyírő Bea. Hozzájuk, és a többi népszerű színészhez a folytatásban új, izgalmas szereplők csatlakoznak majd.

Itt mindent megtudhatsz a korábbi epizódokról, szereplőkről és a további balatoni vonatkozásokról. Kulisszatitkok várnak rád.

Fotó: TV2

Új szereplők, még több Balaton, humor és szerelem

A Doktor Balaton soron következő részeiben nagyon sok új karakter érkezik a meggyesiek életébe. Olyan szereplők, akiknek az életre hívásában a nézőknek is nagy szerepe van.

– Sok ötletet kaptunk a korábbi epizódok után azzal kapcsolatban, hogy merre kanyarodjon Ágika útja vagy, hogy kinek a képében találja meg a szerelem Andrást. Egyelőre annyit árulhatok el, hogy nevetésben és fordulatokban most sem lesz hiány. A régről ismert nagy kedvencekhez pedig további kiváló színészek csatlakoznak.

Szabó Erika, Szulák Andrea, Faragó András, Ember Márk, Krisztik Csaba, Tóth Eszter, Kovács Panka, Kovács Lehel, Mohácsi Norbert és Növényi Norbert

lesznek az új szereplők – mondta Diószegi Judit, a Doktor Balaton vezető producere, kreatív vezetője.

Itt találsz egy izgalmas képgalériát is.

Fotó: TV2

 

Nyitókép: TV2

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva