Sz.M.L / heol.hu | 2022.08.16. 17:02
Eltévedt egy Balatonra tartó expresszvonat
Egy füzesabonyi olvasónk írta, hogy a Balatonra indult, de egyszercsak közölték velük, hogy rossz irányba mennek.

Egy Miskolcról Balatonra tartó vonat valamelyik állomáson rossz irányba indult el – jelezte egy füzesabonyi olvasónk. A kalauz azt mondta az utasok kérdésére, hogy véletlenül letértek az útvonalról és Százhalombattánál álltak meg, rossz irányba haladtak. Olvasónk úgy tudja, hogy egy másik mozdony tereli majd őket jó irányba.

A fentiek valóságtartalmáról érdeklődtünk a MÁV sajtóosztályánál is. Egyebek között azt is megkérdeztük, hogy melyik, közvetlen a Balatonra tartó járatot érinti a hiba, hány órás késésre számíthatnak az utasok, illetve részesülnek-e valamilyen ellátásban a veszteglés alatt.

– A Miskolcról Fonyódra tartó Ezüstpart expressz forgalmi ok miatt kerülő útvonalon, Pusztaszabolcs érintésével közlekedett. A vonat Székesfehérvárra való megérkezése után az utasoknak ásványvizet osztottak, majd – már az eredeti útvonalán – tovább indult a dél-balatoni vonalon Fonyódig. Az expresszvonat 120 perc késéssel 14:13-kor érkezett meg Fonyódra. A vasúttársaság az utasok elnézését kéri a késésért – tájékoztatta portálunkat a MÁV Kommunikációs Igazgatósága. Kiemelték, a változásról a MÁV honlapján, a MÁV applikációban és a MÁVINFORM közösségi oldalán is értesítették a közlekedőket. Hozzátették, az utasok élhetnek kártérítési igénnyel.

Te is eljuthatsz a Balatonra tömegközlekedéssel! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

Nyitókép: illusztráció
Forrás: heol.hu

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva