Szaniszló Hajnalka | 2020.01.03. 06:00
Ezt olvastátok a legtöbben! 2019 TAVASZ - TOP 5 cikk
Készítettünk egy 2019-es toplistát a legolvasottabb cikkekből, melyek az oldalon megjelentek. Évszakonként mutatjuk, mit szerettetek a legjobban. Jöjjön 2019 tavasza: felakasztott hajóskapitány, meztelenség minden mennyiségben, hográszati rekordok és vízparti rúdtánc. Lapozzatok!

5. LEGOLVASOTTABB:

Szenzáció! Hatalmas pontyrekord a Balatonon!

Gödry Zoltán Máté horgára egy 30,125 kg-os, 98 cm hosszú óriás akadt Balatonszepezden 2019. május 25-én, hajnalban. A történet külön érdekessége, hogy ugyanezt a halat Gödry Zoltán Máté már négyszer is kifogta, de tavaly óta 3 kg-ot hízott a csodálatos élőlény a magyar tengerben.

Részletek a címre kattintva!

4. LEGOLVASOTTABB:

Meztelenül a strandon?!

Nincs szó szexről vagy pornográfiáról – a naturista/nudista pihenőhelyek valami egészen másról szólnak. A pszichológus beszél a háttérről és az életforma lelki megéléséről.

Részletek a címre kattintva!

Fotó: Shutterstock

3. LEGOLVASOTTABB:

Naturista esküvő vörös szőnyeggel a Balatonnál

Korábban a naturista strandok pszichológiáját jártuk körbe, most pedig megkérdeztünk egy bőrgyógyászt is, hogy hogyan látja szakorvosi szemmel, illetve megszólaltattuk a Balaton közelében lévő nudista strandokat is.

Részletek a címre kattintva!

Fotó: Balatontourist

2. LEGOLVASOTTABB:

Exkluzív interjú a rúdtáncvilágbajnok vízimentővel

A 22 éves Floch Bernadett életének meghatározó elme a víz, szabadidejében szenvedélyes vízimentő. Gyerekkorában szinkronúszott, de már akkor tudta, hogy ő rúdtáncos lesz.

Részletek a címre kattintva!

2019 TAVASZÁNAK LEGOLVASOTTABB ANYAGA:

A helyszínen fel akarták akasztani az elsüllyedt hajó kapitányát – exkluzív videóval

Huszonhárom halott (huszonkét utas és a Pajtás fűtője), ötvenhat sérült – pártutasításra évtizedekig agyon kellett hallgatni a Pajtás 1954. május 30-i tragédiáját. A hajó a balatonfüredi kikötőből futott ki 11 óra 15 perckor, és három perc múlva már fel is borult.

Részletek a címre kattintva!

Nyitókép: Pixabay

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva