astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.04.17. 08:00
Heti horoszkóp 2023. április 17-23.: Nagyon különleges újhold ad második esélyt
Nagyon ritka és különleges égi esemény tanúi lehetünk a héten. Csütörtökön, mielőtt a Nap átlép a Bika jelébe, előtte még a Kosban együttáll a Holddal, vagyis újhold lesz a Kos jelében már második alkalommal. Ez egy igazán rendkívüli esély és második lehetőség, hogy újítsunk, újra kezdjünk, megújuljunk. Éljünk vele!

Kos heti horoszkóp

Olyan különleges égi esemény lesz ezen a héten, ami rendkívül ritka, s éppen ezért rendkívül nagy ajándék számodra. Csütörtökön kora reggel, még mielőtt a Nap kilépne a Kosból, együtt áll a Holddal, vagyis újhold lesz a Kosban. Már másodszor, ami második esély arra, hogy újíts vagy belevágj valami újba. Tovább nem húzhatod az időt. Hétvégén kigondolhatod a részleteket…

Bika heti horoszkóp

A hét első fele meglehetősen kapkodósnak látszik. Lehet, attól félsz, hogy valamiről lemaradsz. Csak csütörtökön lassulsz le a saját tempódra, amikor a Nap belép a Bikába. Bár aznap lesz még egy feszült fényszög, de másnaptól helyre áll a lelki békéd, a vérnyomásod és a vércukrod is. Ettől a hétvégéd is csodásnak ígérkezik. Főleg, ha kimész a természetbe töltődni.

Ikrek heti horoszkóp

Legyen a heted mottója hogy „Akinek nem inge, ne vegye magára!”! Szombat délig ugyanis csupa olyan konstelláció lesz az égen, ami nem érint téged közvetlenül. Éppen ezért jobban jársz, ha nem folysz bele. Ez nem jelent közömbösséget, inkább józanságot és bölcsességet. Ha sikerül, akkor nem fogsz összerogyni a fáradtságtól hétvégén, hanem ki tudod élvezni a szabadnap örömeit.

Rák heti horoszkóp

Ha egy ideje azon töprengsz, hogy munkahelyet kellene váltanod, akkor most kapsz egy újabb esélyt az újításra. Ezt a csütörtök kora reggeli újhold mutatja. Vedd komolyan! Értékeld! És élj vele! Természetesen semmi sem kötelező. Ez „csak” lehetőség. Tőled függ, hogy megragadod-e. Hétvégén a levegő elemi energia dominanciája szerint levegőznöd kellene a szabadban…

Oroszlán heti horoszkóp

A hét elején fogd vissza a kiadásaidat, máskülönben hamar mínuszba kerülhetsz. Szerencsére a hét közepén zseniális ötleted támad, amivel spórolni tudsz. Ez olyan lesz, mintha többletbevételhez jutnál. A hét második felében újabb változások jöhetnek a munkahelyeden. Unod már, hogy folyton valamit kitalál a főnököd, de jobb, ha csendben tűrsz. Hétvégén ezt is kipihenheted.

Szűz heti horoszkóp

Eleged van már a kapkodásból? Az utóbbi hónapok igencsak próbára tették az idegeidet? Jó hír, hogy csütörtökön a Nap belép a Bikába, és innentől jön a nyugi. Végre abban a tempóban dolgozhatsz, ami testhezálló. Bolygód, a Merkúr pénteken hátrálni kezd, ami tovább lassítja mindazt, ami eddig utolérhetetlenül gyors volt. Szombaton, a Föld napján ölelj és/vagy ültess fákat!

Mérleg heti horoszkóp

Mérlegként te mindenkivel békés hangot akarsz találni. Ez olykor jobban, máskor kevésbé sikerül. Ezen a héten lesz ilyen és olyan tapasztalatod is. Arra ügyelj, hogy ne bizonytalanítson el senki! Nem teheted másoktól függővé az önbecsülésedet. Csütörtökön a Kos újhold új szempontot mutathat neked. Hétvégén elemedben leszel. Ez arra is jó, hogy utolérd magad a házimunkában, és arra is, hogy lazíts.

Skorpió heti horoszkóp

Hétfőn emelkedett hangulatban jótékonykodni támad kedved. Ne fojtsd el a vágyat! Nem kell ehhez karácsony vagy más ünnep. Bármikor utalhatsz pénzt alapítványnak, vagy felajánlhatod az 1%-odat, sőt a +1%-odat is. Bármekkora összeg hatalmas segítség. A folytatás meglehetősen mozgalmasnak és fárasztónak látszik. Muszáj hétvégére „üres járatot” szervezned, ha nem akarsz lerobbanni.

Nyilas heti horoszkóp

Az égi folyamatok kincset érő eseményt hoznak neked, ami az egész hetedet átlengi. Csütörtökön kora reggel, még mielőtt a Nap kilépne a Kosból, együtt áll a Holddal, vagyis ismét újhold lesz a Kosban. Már másodszor, ami egy második esély arra, hogy újíts, vagy belevágj valami újba. Ez rád inspirálóan hat. A részletek kidolgozását ne halogasd sokáig! Például töltheted ezzel a hétvégét…

Bak heti horoszkóp

Nem bánod, hogy lassan vége a Kos havának, mert ki nem állhatod, ha bárki vagy bármi sürget. A mögötted álló hetek folyamatos sietséggel teltek. Csütörtökön a Nap belép a Bikába, és innentől minden és mindenki picit lelassul. Megnyugszol, mert békésen és tervezhetően folynak a dolgok. A tavaszt is jobban tudod élvezni. Ennek örömére hétvégére szervezz szabadtéri programot!

Vízöntő heti horoszkóp

Ez a hét tipikusan olyan, mint maga az április: szeszélyes és kiszámíthatatlan. Amikor jó passzban vagy, akkor ezt remekül tudod kezelni, de ha valaki tesztelni akarja a toleranciádat, akkor feldühödsz. Legyél éber, és ne engedd, hogy bárki kihozzon a sodrodból! Ez a legnehezebb csütörtökön lesz, amikor egy Nap-Plútó fényszö9g szó szerint próbára tesz téged szellemi és érzelmi szinten is.

Halak heti horoszkóp

Szerencsés vagy, mert az összes jegy közül te vagy legrugalmasabb, legalábbis az asztrológia szerint. Tehát az alapok jók. Kérdés, hogy te mit hozol ki ebből. Ez a hét remek lehetőség arra, hogy ilyen szempontból figyeld magadat, miközben az égen a bolygó-jegyváltások hangsúly áthelyeződést jeleznek. Vagyis valami prioritást fog élvezni. Nálad ez lehet például tanulmányok, képzés…


 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: likeBalaton.hu/AI

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva