astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.01.15. 16:30
Heti horoszkóp 2023. január 16-22.: Különleges lehetőségeket tartogat ez a hét a jegyeknek
Nagyszerű égi események zajlanak ezen a héten. Egyrészt a Mars végre ismét elindul előre az Ikrekben, aztán a Nap a Vízöntő jelébe lép, majd együttáll a Holddal, vagyis újhold lesz szintén a Vízöntőben. Az újítás, az újdonság lehetőségét hordozza magában mindez. Éljetek vele, érdemes!

Elolvasnád a 2023 éves horoszkópodat is?

 

Kos heti horoszkóp

A hét során többször lesz dolgod olyan helyzetekkel, amikor merev nézetekkel kerülsz szembe. Azok az emberek, akik ragaszkodnak a saját elképzeléseikhez, meggyőzhetetlenek. Szóval nem érdemes vitatkoznod velük, vagy legalábbis nem most. Ezzel párhuzamosan sokat töröd a fejed a „hogyan továbbon”. Ne siess, inkább adj időt magadnak! Hétvégén szó szerint is szellőztesd ki a fejed és a tüdődet!

Bika heti horoszkóp

Hétfőn, kedden és vasárnap kellemetlen fényszögek lesznek az égen, amelyek konfliktust szimbolizálnak. Bölcsen teszed, ha nem mész bele semmilyen vitába. Ezzel párhuzamosan tanuláson vagy valamilyen képzésen gondolkodsz. Járj utána, és vágj bele! Minél többet tudsz, annál többet érsz a munkaerő piacon. Hétvégén is a karriered alakulása foglalkoztat, pedig ekkor már ki kéne kapcsolnod…

Ikrek heti horoszkóp

A hét elején még erős hullámzást mutatnak a bolygók. De után jönnek a jó hírek: szerdán bolygód, a Merkúr a jegyedben elindul előre, pénteken a Nap belép a Vízöntőbe, szombaton újhold lesz a Vízöntőben. Utóbbi a kínai holdújév kezdete is egyben, amit a Föld lakosságának kb. negyede ünnepel. Te is újíthatsz. A hétvégéd új élményeket és kalandokat tartogat, ha nyitott leszel…

Rák heti horoszkóp

Kedvezően indul a heted. Akkor is, ha észleled, hogy egyesek nem hajlandóak engedni a saját elképzeléseikből, és meg akarnak győzni a saját igazukról. Hallgasd végig őket, majd mondd el, hogy neked más a véleményed. Fontos, hogy nem menj bele vitákba! A hét végéhez közeledve valamit el kell engedned. Nincs világvége, ha valami nem a terveid szerint alakul. Maradj rugalmas!

Oroszlán heti horoszkóp

Nem lesz könnyű dolgod hétfőn, kedden és vasárnap. Nem akarsz engedni a 21-ből, mert egyszerűen képtelen vagy feladni az elveidet. Vedd észre, a másik nem ezt akarja! Inkább azt, hogy hallj meg más álláspontokat is. Pénteken a Nap jegyváltása és szombaton az újhold új megvilágításba helyezi a párkapcsolatodat. Hétvégén lehetőséged nyílik ezt értelmezni és/vagy megbeszélni.

Szűz heti horoszkóp

Szeretnél, de nem tudsz mindent kézben tartani. Ez a hét arról szól, hogy éber maradj, és csak a jelennel foglalkozz. Ne ess kétségbe, ha valami nem pont úgy alakul, ahogy tervezted! Életed során már megtapasztalhattad, hogy létezik jobb verzió, mint ami a te fejedben van. Ennek szellemében a szombati újhold segít újra gondolni néhány dolgot…

Mérleg heti horoszkóp

Semmiképp se költs gyerekes holmikra a hét elején! Az égi folyamatok szerint tutira megbánnád. Közben érzed, hogy valaminek a végéhez közeledsz. Igazad van: pénteken a Nap belép a Vízöntőbe, amitől szárnyakat kapsz. Kreativitásod és vállalkozó szellemed feltámad. A szombati újhold új ötleteket hoz, ami kiutat mutathat olyasmiből, ami eddig nyomasztott.

Skorpió heti horoszkóp

Hétfőn és kedden annyi kritikát kapsz, amennyit az elmúlt hetekben összesen. Tőled függ, mit kezdesz ezzel. Megránthatod a válladat, és figyelmen kívül hagyhatod az egészet, de meg is fontolhatod az elhangzottakat. Sokat tanulhatsz az utóbbiból. Pénteken és szombaton új szempontok jöhetnek a bolygók szerint, ami ingatlan vagy családi kérdésben megoldást jelenthet…

Nyilas heti horoszkóp

Hét elején még téli álmot alszol, aztán szerdától tér vissza az életkedved. Vigyázz, hogy ne ess át a ló túloldalára! Nem szabad hirtelen terhelned magadat: sem az agyadat, sem a testedet. Ebben segítenek a Bakban együttálló bolygók. Ettől még aktivizálhatod magad, csak a helyes mértékben. Valaki félt téged. Az ő aggodalma és szeretete jelenthet motivációt neked…

Bak heti horoszkóp

Lassan vége a Bak havának, ami azt jelenti, hogy a Nap kilép a Bakból. Ettől lehetne kicsit gyászos a hangulatod, de ne legyen! A Vízöntőbe átlépő Nap a farsangi időszakot jelzi. Oldódnod kéne. Megengedhetnél magadnak egy kis lazaságot. Sőt hóbortosságot. Különösen akkor, ha eddig elítélted ezt. Hétvégén a szombati újhold újításra ösztönöz. Újíthatnál például a megjelenéseden.

Vízöntő heti horoszkóp

Fokozódó türelmetlenséget érezhetsz már hétfőtől. Érzed, hogy rövidesen eljön a te időd. Jogos, hiszen a Nap pénteken 09:17-kor belép a Vízöntőbe, és másnap, szombaton este újhold lesz a Vízöntőben. Ez utóbbi számodra az év legintenzívebb erejű újholdja, ami megújulásra kitűnő. Semmiképp se hagyd ki! Vedd számba, hogy mit halogattál eddig, és végre lépd meg!

Halak heti horoszkóp

Jó lenne, ha a hét elején megengednél magadnak egy sírást. A sírás olyan, mint a kuktán a szelep. Rengeteg feszültség távozhat belőled. Neked, Halak szülöttként különösen jó terápia a sírás. De ne mások előtt sírj, mert ők a gyengeség jeleként foghatják fel! A hétvégén nagy változások lesznek az égen és itt, a földön is. Nem kell félned, mert a változás fejlődést jelent.



 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva