astronet.hu / Székelyhidi Ágnes asztrológus | 2023.03.20. 06:00
Heti horoszkóp 2023. március 20-26.: Elképzelhetetlen fordulatok jönnek
Ez a hét talán az egész év legfordulatosabb és legjelentősebb hete lesz. A Nap a Kosba lép, és kezdődik a csillagászati tavasz, majd újhold lesz a Kos jegyében. Aztán a legfelkavaróbb változásokat a Plútó jegyváltása jelzi, és még mindig nincs vége, mert a hétvége felé közeledve a Mars is jegyet vált, és hét hosszú hónap után a Rákban folytatja égi útját. Most tényleg csak kapkodjuk a fejünket. És akkor még óraátállítás is lesz…

Elolvasnád a 2023 éves horoszkópodat is?

 

Kos heti horoszkóp

Ez a hét az egész hónap – de talán az egész év – legmozgalmasabb hete lesz. Hétfőn éjjel a Nap belép a Kosba, kedden újhold lesz a Kosban. Ezek a változások téged újításra ösztönöznek. Csütörtökön a Plútó átlép a Vízöntőbe, ami arra sarkal, hogy átértékeld a barátságról alkotott elképzeléseidet. Szombaton bolygód, a Mars a Rákba lép és innentől segít lecsillapítani az indulatokat, és sokkal türelmesebbé tesz téged.

Bika heti horoszkóp

Ezen a héten három bolygó vált jegyet: hétfőn a Nap belép a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, míg szombaton Mars a Rákban folytatja égi útját. Ezekből téged a Plútó jegyváltása érint a legerősebben. Készülj fel, hogy június 10-ig megváltozhat a főnököd személye, vagy a hierarchia feletted! Pánikra nincs okod. És persze közben ne feledd, hogy vasárnap hajnalban át kell állítanod az órádat!

Ikrek heti horoszkóp

Inspirálóan hat rád, hogy hétfői Nap a Kosba lép, majd kedden újhold lesz a Kos jelében. Új szövetségeseket találsz. Csütörtökön a Plútó átlép a Vízöntőbe, ami merésszé tehet téged. Kockázatos terveket kezdesz szövögetni. Szombaton a Mars kilép az Ikrekből hét teljes hónap után. Ez a változás hirtelen üresség érzését jelentheti, de utána lehiggadsz és rájössz, hogy kapkodás nélkül egyszerűbbé válik az életed.

Rák heti horoszkóp

A Nap Kosba lépése és a Kos újhold azt eredményezi, hogy az asztalra csapsz, és felállsz a munkahelyeden. Ez tőled szokatlan, de időszerű. Eddig tűrtél, mostanra viszont betelt a pohár. Vigyázz, mert szombaton Mars belép a Rákba és olyan agresszív stílust hozhat magával, ami – enyhén szólva – nem tesz népszerűvé! Ügyelned kellene rá, hogy ne szerezz ellenségeket…

Oroszlán heti horoszkóp

Nem lesz időd unatkozni. És sajnos arra sem lesz sok időd, hogy feldolgozd a téged érő hatásokat. Ez a hét az egész hónap – de talán az egész év – legfordulatosabb hete. Hétfőn a Nap belép a Kosba, kedden újhold lesz ugyanitt. Ez a tavasz ígéretét hozza neked (is). Csütörtökön a Plútó a Vízöntőbe lép, ami gyökeres változást szimbolizál a szerelmi életedben. Innentől bármi megtörténhet…

Szűz heti horoszkóp

Egy hét alatt három nagy bolygó vált jegyet: hétfőn a Nap a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, szombaton Mars a Rákba lép. A keddi újhold és a vasárnap hajnali óra átállítás csak hab a tortán. Mindez sokkolóan hathat rád. Nem szereted, ha csőstül jön a változás, holott téged egyik égi esemény sem frusztrál különösebben. Ha idegeskednél, tedd fel a kérdést: valójában mi a gond?

Mérleg heti horoszkóp

Számíts rá, hogy a hét elején több ember kihozhat a sodrodból. Hétfőn a Nap a Kosba lép, kedden újhold lesz a Kosban. Ezek garantálják, hogy önző, türelmetlen emberekkel lesz dolgod. Őket nem tudod megváltoztatni, de a saját reakcióidon tudsz változtatni. A hét második felében sem lélegezhetsz fel: a folyton változó körülményekhez kell alkalmazkodnod. Akár teszik, akár nem.

Skorpió heti horoszkóp

Egy jó ideje érzed, hogy a változás szaga ott lebeg a levegőben. Igazad van. Ezt igazolják a heti jegyváltások: hétfőn a Nap a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, szombaton Mars a Rákba lép. Utóbbi olyan ambíciót ébreszt fel benned, ami nagy bátorságról tanúskodik. De mielőtt bármibe fejest ugranál, adj időt magadnak a tájékozódásra. Ráérsz utána dönteni…

Nyilas heti horoszkóp

A tavaszi napéjegyenlőség, vagyis a Nap Kosba lépése az asztrológiai újév kezdete. Téged ez hétfőn és kedden aktivitásra inspirál. Már csak azért is, mert kedden lesz újhold a Kosban. Tele leszel ötletekkel. Ahhoz, hogy ezek ne szóródjanak szét, mint a csillagszóró szikrái, le kellene írnod. A tavaszt jelzi a vasárnap hajnalban aktuális óraátállítás is. Ne panaszkodj!

Bak heti horoszkóp

Te szereted a konkrét tényeket. Ez a hét tele van konkrétumokkal: hétfőn a Nap a Kosba, csütörtökön Plútó a Vízöntőbe, szombaton Mars a Rákba lép, kedden újhold lesz a Kosban, vasárnap hajnalban 2-ről 3 órára kell előretekerni az órákat. Ez olyan sok újdonság, ami megviselheti az idegeidet és lemeríthet. Sok folyadékot igyál, és aludj eleget! Így elviselhetőbb lesz minden.

Vízöntő heti horoszkóp

Számtalan változás lesz égen és földön a hét során. Téged a legintenzívebben a csütörtöki Plútó jegyváltása érint, ugyanis a bolygó belép a Vízöntőbe. Június 10-ig jár itt, ami arra jó, hogy életed több területén tabula rasa-t csinálj. Tőled függ, mennyire vagy bevállalós. Arra viszont kell figyelned ez idő alatt, nehogy „kiöntsd a gyereket a fürdővízzel”! Ez legyen a mottód!

Halak heti horoszkóp

Kapkodhatod a fejedet egész héten. Annyi újdonság lesz, amit nem lesz időd felfogni, megemészteni, és máris jön a következő. Te nem szereted, ha nem beszélheted meg a gondjaidat valakivel. De jó hír számodra, hogy a sok újdonság közül van, ami kimondottan neked kedvez: szombaton a Mars jegyváltása izgalmas lehetőségeket hoz neked. Ne feledd, vasárnap hajnalban kezdődik a nyári időszámítás!

 

 

Forrás: astronet.hu
Nyitókép: shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva