2019.11.29. 22:23
Így menekült meg az aknába esett kutya a Balatonnál – Videó!
Egy szűk aknából kellett kimenteni egy kutyust Balatonkeresztúrnál. A tűzoltók óvatosan kiemelték a cuki négylábút, aki riadtan, de türelmesen viselte az akciót.

Balatonkeresztúr közelében, az M7-es autópálya melletti benzinkútnál esett bele egy nyitott aknába a labrador retriever november 28-án. A marcali hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik megkezdték a kutyus mentését.

A 2,5 méter mély akna olyan szűk volt, ahogy alig fért el benne a tűzoltó. A labrador testére hevedert erősítettek, így emelték ki a riadt állatot.

Itt egy videó a mentésről:

Aknából mentettek ki egy kutyát a tűzoltók

Egy két és fél méter mély aknába zuhant csütörtökön egy labrador retriever fajtájú kutya Balatonkeresztúr közelében, az M7-es autópálya melletti benzinkútnál. A kiérkező marcali hivatásos tűzoltók leereszkedtek a mélybe és heveder segítségével kiemelték a bajba került ebet. A megmenekült kutyus azonnal szerető gazdára talált a helyszínen.Videó: Marcali HTPKövessen minket az Instagramon is!https://www.instagram.com/katasztrofavedelem_hivatalos/

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2019. november 29., péntek

A sikeres mentés után elkészültek a közös fotók az akció szereplőiről.

A marcali hivatásos tűzoltók emelték ki a kutyust (Fotó: Marcali HTP)

– Úgy tudjuk, hogy még a helyszínen magával vitte valaki a kutyát, reméljük, hogy jó gazdára talált – mondta a LikeBalatonnak Török Sándor, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője.

Olvastál a menhelyi kutyákról, akiknek karácsonyi angyalokat keresnek?

Nyitókép: Marcali HTP

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva