likeBalaton.hu | 2022.07.28. 12:00
Két hét, és továbbadja koronáját a balatoni királynő
Ki lesz idén a Balaton szépe? Hamarosan kiderül!

12 lány van a versenyben

Finiséhez érkezett a 2022-es Miss Balaton, a tizenkét döntős lány augusztus 13-án már a verseny döntőjében bizonyíthat. A héten egy szigorú napirendet követő fotótáborban vettek részt, ahol felkészülésüket Nagy Réka, Gelencsér Timi és Szabó Dóri segítette, és meglátogatta őket a 2019-es győztes Balogh Eleni is, aki két hét múlva a koronáját is átadja majd az idei legjobbnak.

Forrás: hivatalos sajtófotó

 

Már csak 12 lány van versenyben a 2022-es Miss Balaton címért. A tét nem kicsi: a győztes egy csodaszép autóval és egy médiamenedzsment szerződéssel lesz gazdagabb. Sőt, ősszel egészen Mexikóig, Tulumba repülhet a verseny 2023-as naptárjának fotózására, ahol a Miss Balaton-család korábbi felfedezettjei körében fejlődhet tovább szakmailag.

Magasak az elvárások

Az idei verseny egyik mentora, Szabó Dóri a fotótábor alatt lifestyle órákat adott a döntősöknek. – Nagyon magasak az elvárások a lányokkal szemben, a pontosság és a telefonmentesség pedig alap tényező. Azt látom rajtuk, hogy nagyon együttműködőek, egymással is nagyon kedvesek, én pedig továbbra is próbálom a belső értékeiket és a magabiztosságukat erősíteni – fejtette ki Dóri, kiemelve, hogy számára a legpozitívabb tapasztalat, hogy milyen jó ezzel a generációval együtt dolgozni.

 

 

A lányok színpadi mozgása fontos szempont lesz az augusztus 13-i, balatonfüredi döntőn. Nagy Réka többek között ennek gyakorlásában segített a lányoknak. – Az utolsó pár hétben még nagyobb szükség van a szorgalomra, most tudnak rutint szerezni, kell akkor is gyakorolni, amikor már azt hiszik, hogy nincs erejük, mert ez hozza majd meg a magabiztosságot a színpadon.

Ha ez megvan, akkor már lesz egy olyan alapjuk, amikor csak a pózokon kell finomítani. A kitartás, ami szerintem a végén mindent eldönt. Most kell mindent beleadni, elfogadni a mentorok tanácsait, és jó csapatjátékosnak lenni – árulta el Réka.

A zsűri és a mentorok
Fotó: Miss Balaton hivatalos sajtófotó

Ki kapja a koronát?

Gelencsér Timi, aki a válogatók alatt casting zsűritagként vett részt a versenyen, most többek között a social mediaban kamatoztatható tanácsokkal látta el a versenyzőket.

– A pandémia miatt kimaradt két év a verseny életéből, így mindenki tűkön ülve várja a döntőt. Nem csak a lányok, mi is, akik segítjük őket ezen az úton. Mindenki extra munkát tesz abba, hogy az idei esemény a hagyományokhoz híven igazán színvonalas legyen. Látványos és izgalmas show várható, egy lány élete pedig gyökeresen megváltozik majd – utalt Timi arra, hogy a győztes fejére idén Balogh Eleni, a 2019-es Miss Balaton királynő helyezi a koronát.

– Az egyik szemem sír, a másik szemem nevet, nagyon furcsa lesz, hogy ennyi év után át kell adnom a koronámat. Viszont nagyon boldog vagyok, hogy megismerhetünk egy új Miss Balaton királynőt – mondta el Eleni.

A Miss Balaton augusztus 13-i, balatonfüredi döntőjét online is követhetik majd az érdeklődők.

Nyitókép: Miss Balaton hivatalos sajtófotó

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva