likeBalaton.hu | 2022.05.02. 14:00
Kvíz: Szuper kalandparkok a Balatonnál
Kvíz! Teszteld ismereteidet a Balatonról. Vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett rajongásod és az összes tudásod. Sok sikert!

1/5

Ötven méterről zuhanhatsz a mélybe és száguldhatsz a a Kis-Balaton területe felett ebben a kalandparkban. Hogyan lehetséges ez?

Fotó: Zobori Kalandpark
2/5

Keszthelytől néhány kilométerre, Reziben igazán különleges élményekben lesz részünk. A 23 hektáros parkban milyen különleges állatokkal találkozhatunk?

Fotó: illusztráció/Pexels
3/5

A kúszni-mászni vágyók paradicsoma a déli parton rengeteg más élményt is tartogat a legkülönbözőbb korosztályoknak. Mekkora területen helyezkedik el ez a zamárdi létesítmény?

4/5

A Veszprémhez közeli, az egyik híres betyárvezérről elnevezett élményparkban több tucatnyi izgalmas program mellett kipróbálhatod a Megazipline-t is. Mi ez?

Fotó: Pesthy Márton/ Veszprém Megyei Napló
5/5

A Balatonbogláron található extrém hosszú bobpályát kormányozni sem kell, mert a sebességet a kocsik oldalán elhelyezett fékkarral lehet szabályozni. Milyen hosszú ez a pálya?

Fotó: Németh Levente/Somogyi Hírlap
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

Kvízből soha nem elég? Itt még többet találsz.

 

 

 

 

Nyitókép: illusztráció/Freepik

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva