likeBalaton.hu | 2021.05.06. 14:00
Kvíz - Brutális balatoni autóbalesetek
Teszteld az ismereteidet a Balatonról a likeBalaton.hu-val! Minden héten egy izgalmas kvízzel jövünk, szóval vedd elő a játékos éned, a tó iránt érzett minden rajongásod és az összes tudásod! Sok sikert kívánunk!

 

Nézd meg a többi kvízünket is, itt!

 

1/5

2002 július 1-jén történt Balatonszentgyörgynél Közép-Európa legnagyobb buszbalesete. A megmenekült lengyel zarándokok közül egy ferences szerzetes egy medált adományozott a mentésben résztvevő tűzoltóparancsnoknak. Azóta is ez a szent vigyázza a balatoni tűzoltókat. Kiről van szó?rn

Fotók: Marcali Katasztrófavédelmi Kirendeltség
2/5

Két évvel ezelőtt Varga Viktor énekes elaludt a volánnál az M7-es autópályán, amikor a balatoni fellépésről tartott hazafelé. Hol koncertezett akkor a sztár?rn

Fotó: ripost.hu
3/5

2020 augusztusában Balatonvilágosnál történt súlyos baleset a pályán, a sofőr vétlensége miatt. Miben hibázott az autó vezetője?

Fotó: MTI
4/5

2020 nyarán öten haltak meg, amikor egy kisbusz és két teherautó ütközött össze Balatonekenesénél. Mit szállított a kisbusz, amely a brutális balesetet okozhatta?rn

5/5

Szintén 2020 nyarán történt az a durva szabályszegés, amelyből akár tragédia is lehetett volna a 67-es úton. Milyen sebességgel hajtott az autós, aki a leggyorsabban vezetett?

Fotó: police.hu
Hibátlan!
Gratulálunk, mindegyik kérdésre helyesen válaszoltál, nézz vissza jövő héten is! A kérdések egyre nehezebbek lesznek, teszteld magad folyamatosan és olvasd a likeBalaton.hu-t, hogy mindig mindent tudj a tóról!
Nem rossz!
Nagyon ügyes vagy, de vannak hiányosságok, nézz szét az oldalon és mindent megtudhatsz a tóról. A következő kvízen már tökéletes leszel!
Nálunk mindent megtalálsz, hogy javíts az eredményen.
Csiszold velünk a tudásodat és az ismereteidet a Balatonnal kapcsolatban, hiszen naponta szállítjuk az információkat: a legfrissebbeket és a történelmi érdekességeket is. Gyere vissza hozzánk minden nap!

 

 

Nyitókép: archív

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva