Szaniszló Hajnalka | 2019.08.13. 17:00
Óriási! Tényleg ez van a Balaton mélyén? – VIDEÓVAL!
Élvezzük a Balaton minden csodáját, de vajon tudjuk, hogy mi van a felszín alatt, a tó mélyén? Most megmutatjuk.

Mindent megteszünk, hogy elhozzuk nektek a legjobb balatoni programokat, hogy informáljunk a szállásokról vagy épp az éttermekről és segítünk, ha a legjobb strandokat keresed.

Beszámolunk róla, hogy milyen halak és egyéb élőlények élnek a tóban és hogy hogyan alakul az ökoszisztéma vagy épp mindezt hogyan befolyásolja a klímaváltozás.

A víz alatti videókért még görgetned kell!

Nálunk megtudhatod, melyik a Balaton legjobb fagyija és azt is, hogy hogyan suhannak a vízen a vitorlások és egyéb járművek és megmutatjuk azt is, hogy hogyan juthatsz el legkönnyebben a magyar tengerhez.

Azt azonban kevesen tudják és sokáig mi sem tudtuk elképzelni, hogy mi van a felszín alatt. Mi van a Balaton mélyén, milyen ott az élet, aho,sokszor érintetlen a természet vagy épp milyen akkor, amikor jeges a víz és épp csak a madár jár arrafelé. Azt, hogy vannak-e kagylók a fenekén, hogyan élnek ott a halak… és még sorolhatnánk.

Vannak, akiket olyannyira izgat a téma, hogy alámerülnek és meglesik ezt a titokzatos világot, s felvételt is készítenek, hogy aztán mi is gyönyörködhessünk ebben a varázslatos, békés és reméljük, hogy sokáig legalább a jelenlegi szépségében fennmaradó világban, amely a tó mélyén szunnyad.

Ha kíváncsi vagy, kattints az alábbi felvételekre.

Készítsd el te a nyár legjobb balatoni fotóját is nyerj! Küldd el nekünk és sorsolunk! Ne felejsd el megnézni, hogy eddig milyen képek készültek a játék keretében!

Görgess a kép alá a másik víz alatti Balatont bemutató videóért is!

Összeállította: Szaniszló Hajnalka

Nyitókép: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva