likeBalaton.hu | 2022.10.31. 07:00
Részlegesen lezárják az M7-es autópálya és a 67-es út csomópontját
Részlegesen zárva lesz a M7-es autópálya és a 67-es főút csomópontja november 3. és 30. között a látrányi elkerülőút építése miatt.

A közlemény szerint ebben az időszakban szünetel a közlekedés az M7-es Nagykanizsa felőli, a 67. sz. főútra vezető lehajtó ágán és a sztráda 67-es útról a Budapest irányába vezető felhajtó ágán.

A lezárás alatt a Nagykanizsa felől érkezők a 130-as jelzésű Balatonőszöd, Szólád M7 autópálya csomópontot használva érik el Kaposvárt, Balatonlellét, Balatonszemest és a környező településeket.

Forrás: NIF Zrt.

 

A Kaposvár felől érkezők szintén a 130-as jelzésű Balatonőszöd, Szólád M7 autópálya csomópont igénybevételével közlekedhetnek Budapest irányába. Budapest felől Kaposvár felé közlekedőket, valamint a Kaposvár irányából Nagykanizsa felé közlekedőket a részleges lezárás nem érinti.

A korlátozásra körforgalom építése miatt van szükség a 67-es gyorsforgalmi út látrányi elkerülő szakaszának építésével összefüggésben.

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF Zrt.) kitért arra, november 3. és 11. között egy vadátjáró hídgerendáinak beemelését végzik a 67-es út 85+300 kilóméterszelvényénél. A munkálatok alatt mindkét irányban jelzőőrös forgalomirányítás várható.

Nyitókép: NIF Zrt.

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva