Koszorus Rita/Sonline.hu | 2020.09.24. 17:00
Gyapjas szívrablók költöztek Rádpusztára
Újabb közönségkedvenc állatokkal bővült a Rádpuszta Élménybirtok állatállománya. A cuki alpakáknak nevet keresnek.

Két új lakóval bővült a Rádpuszta Élménybirtok egyébként is népes állatállománya. A már meglévő rackák, lovak, kecskék, szamarak, mangalicák és díszbaromfik mellé két alpaka is érkezett a közelmúltban.

Az alpaka dél-amerikai háziasított tevefajta, amely rendkívüli finomságú gyapjáról ismert. Valamint semmi mással össze nem hasonlítható fejszerkezetéről, amelynek köszönhetően mára az állatsimogatók sztárja lett.

Ez az bájos alpaka pár a héten költözött birtokunkra❗️? A barna a nőstény 😉 A név választásban szeretnénk a…

Közzétette: Gasztro Élménybirtok – Rádpuszta – 2020. szeptember 15., kedd

 

A gyapjas párosnak még nincs neve, hiszen a létesítmény tulajdonosa az állatbarát látogatókat kérte meg a névadásra. A válaszadók nagyon kreatív ötletekkel álltak elő, így a Pihi és Puha nevek is versenyben vannak, valamint a Csongor és Tünde, vagy éppen a Cappucino és Latte párosítás is.
A tíz hónapos barna színű nőstény és a 3 éves világos színű hím alpakák már végleges lakók lesznek Rádpusztán, így aki a napokban látogat el a létesítménybe már találkozhat az állatokkal.

Az állatállomány folyamatosan bővül az Élménybirtokon, az alpakák mellett kis nyuszik is új otthonra leltek az egész évben nyitva tartó létesítményben.

További állati jó helyekről a Balatonnál itt olvashatsz!

Forrás: sonline.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva