likebalaton.hu | 2020.07.20. 17:00
Zalakaros, a KIDNESS város
Csekkolj be Magyarország kedvenc családbarát városában, Zalakaroson, ahol egész évben gyereknap vár rád! Maxold ki az élményeket, szerezd be névre szóló KIDNESS igazolványod - ha már elmúltál 3, de még nem vagy 13 - és légy tagja egy szuper csapatnak!

Tengernyi élmény – egy igazolvány

Kidness igazolványoddal most számtalan előnyhöz jutsz, többek között tesztelheted a Zobori Élményparkban a hullámvasutat, és egy kidness strandlabdával is meglepnek a Zalakarosi Fürdőn jegyvásárláskor, de ezzel még nincs vége, ugyanis egy menő bringát is nyerhetsz!

Családi fürdőzés

Családbarát hotelek, játszóterek, kerékpárutak, felfedezésre váró vadregényes tanösvények, Magyarország egyik legnagyobb négy évszakos családi fürdője, a Zalakarosi Fürdő kalandokkal teli gyermekvilágával, csúszdaparkkal, élménystranddal és kalanddal teli programokkal mind-mind a kidness élmény részei.

Fotó: zalakaros.hu

Csobbanj, csúszdázz, élvezd a napsugarakat az óriási szabadtéri strandon, ha pedig az időjárás a szeszélyesebb oldalát mutatja, irány a beltéri élményfürdő, ahol vízi attrakciók százai várnak.

Fotó: zalakaros.hu

Szülők, ki ne hagyjátok a wellness élmények csúcsát, a zalakarosi Szaunavilágot, ahol a mesterek minden nap ceremóniákkal készülnek. Hozd ki a pihenésből a legtöbbet, a zalakarosi életérzést a 2000 méter mélyről feltörő hamisítatlan illatú gyógyvíz adja, amit a különleges oázisban egy sós vizű medencével is megsépkelhettek.

Kalandok minden korosztálynak

Pattanj autóba, irány a Kis-Balaton és a Zalakarostól mindössze pár perc alatt elérhető zalaszabari Zobori Élménypark, ahol megannyi élmény mellett Magyarország egyetlen hullámvasútját is kipróbálhatod a Kidness igazolványoddal.

Fotó: zalakaros.hu

Ugorj fel a hullámvasútra, engedd ki a hangodat, sikíts, száguldj, hadd lobogjon a hajad…
Apropó, tudtad, hogy csak itt van az országban hullámvasút? Egyébként nagyon baráti a kis “gőzös”, 30 km/h sebességgel tekereg-kanyarog a pályán. Családokon teszteltük, így szinte tuti, hogy félelem nélkül száguldhatsz.

Itt elolvashatod, a likeBalaton élménybeszámolóját a száguldásról!

Már a Zobori Parkban is megtalálod a legendás szabadesés tornyot, igazi bátorságpróba és egyben óriási élmény. Képzeld el, ahogy madártávlatból csodálod a kilátást a Kis-Balatonra, friss levegőn vagy, csodásan süt a nap. …. és egyszer csak …. ZUHANÁÁÁÁS! Kíváncsi vagy a részletekre? Kattints!

Fotó: zalakaros.hu

Játékok végeláthatatlan sora is vár rád a parkban: trambulinok, csónakcsúszda, hófánk, kötélpálya, vizes játszótér a forró napokra, állatsimogató, beltéri játszóház csúszdaparkkal, VR játékok, szabadulószoba, 4D-s mozi, ha az idő szeszélyesebbre fordulna a nap folyamán.
Ez mind a kidness élményváros, a gyerekes családok kedvence, ahol programokon garantáltan nem kell törni a fejed. Végtelen kalandok, feltöltődés, vidámság és ellazulás vár család minden tagjára.

WEST OF BALATON – Fedezd fel a Balaton legjobbjait 20% kedvezménnyel!
A Zalakarosi Fürdő, a Zobori Élménypark, a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum és a Balaton-felvidéki Nemzeti Park kis-balatoni látogatóhelyein nem kell mást tenned, mint belépőt váltani.
A jegyed hátuljára mindenkinél egy 20% kedvezményre feljogosító pecsétet kapsz. Ezt mutasd fel a listából egy másik hely pénztárában, és máris tiéd a kedvezmény. A családi fagyizás árát már megtakarítottad. Jól hangzik, ugye?

Fotó: zalakaros.hu

KIDNESS IGAZOLVÁNY – Egész évben gyereknap – Zalakarosi VIP útlevél gyerekeknek
A KIDNESS olyan a gyerekeknek, mint a wellness a felnőtteknek! Foglaljatok 3-12 éves gyerkőcötökkel egy KIDNESS szállodába, vagy váltsátok ki KIDNESS igazolványotokat a Tourinform irodában 1000 Ft / fő áron, és legyetek egy VIP klub tagjai!
A nyár legnagyobb csobbanása vár rátok a Zalakarosi Fürdőben, ahol egy szuper KIDNESS strandlabdát is kaptok. KIDNESS igazolványoddal kipróbálhatjátok Magyarország egyetlen hullámvasútját a Zobori Élményparkban, és egy nyereményjátékban is részt vesztek, ahol családi nyaralást, KIDNESS bringát, görkorit, vagy hátizsákot nyerhettek!

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva