veol.hu | 2023.02.24. 21:30
A mentő után indult az ötéves balatonalmádi kislány - végül a rendőrök segítségével talált haza
Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. február 24-én 3 óra 39 perckor, hogy Balatonalmádiban, a főút mellett egy 5 éves kislány egyedül, felügyelet nélkül van, akire a telefonáló a rendőrök kiérkezéséig felügyelt.

Mint a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán írják, a bevásárlóüzlet parkolójában a kislány a járőröknek elmondta, hogy anyukáját és kistestvérét elvitte otthonról a mentő, ő egyedül maradt, és ezért elindult a mentő után.

A rendőrök a gyermeket magukhoz vették, és a mentősöktől kapott adatok birtokában a balatonalmádi lakcímre mentek, ahol már várta őket a kislány felügyeletével megbízott, másik lakcímen lakó ismerős. A férfi elmondta, hogy közös gyermekük rosszul lett, akivel az édesanyának be kellett mennie sürgősen a kórházba, így őt kérte meg a nő, hogy vigyázzon az 5 éves kislányra. Amikor a lakáshoz ért, nem találta otthon a gyermeket, ezért a keresésére indult. Ekkor találkozott a járőrökkel, akik biztosították arról, hogy a kislánynak nem esett bántódása.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai elismerésüket és köszönetüket fejezték ki a telefonáló férfinak, akinek a segítsége és közreműködése révén a kislányt az édesapához vitték a rendőrök.



Forrás: veol.hu

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva