Krausz Andrea | 2022.11.13. 07:00
Balatonalmádi hölgy lett az ország legjobb esküvői cukrásza
Streit Krisztina, a balatonalmádi Desszeretlek Torta- és Desszertműhely alapítója vehette át a 2022-es év legjobb esküvői torta készítője címet a hazai esküvő szakma díjkiosztó gáláján.

2022. november 11-én rendezték meg a Hungarian Wedding Gala & Awardot, vagyis a hazai esküvő szakma díjkiosztó gáláját. A budapesti Off Kultúrszövőgyár rendezvényközpont adott otthont az eseménynek, ahol számos elismerés mellett kihirdették az év esküvői cukrásza címet is.

2022-ben a balatonalmádi Streit Krisztina nyerte a díjat, aki a Desszeretlek Torta- és Desszertműhelyben készíti mesterműveit.

Festett motívumok, friss gyümölcs és macaron egy esküvői tortán
Fotó: Facebook/DESSZEReTlek -Streit Krisztina

 

Krisztina az egyszerű, letisztult ízvilágú tortákat részesíti előnyben, a díszítéshez pedig a friss gyümölcsöt, macaront, csokit, ostyát és cukorvirág motívumokat használ. Az alábbi videóban is látszik, hogy szereti a tortákat festett motívumokkal és élő virágokkal dekorálni:

Az év eskövői cukrásza címért hárman voltak versenyben. Kirsztináék mellett a budapesti Egy csipet torta, valamint a székesfehérvári Tortapalota pályázott a címre, melyet idén is a szakmabeliek ítéltek oda.

Fazekas Nándor is ott volt a gálán

Érdekesség, hogy Krisztina férje a már edzőként dolgozó többszörös válogatott kézilabda kapus Fazekas Nándor, aki ugyancsak jelen volt a díjkiosztó gálán.

Balatonalmádi Városa facebook oldalán köszöntötte Streit Krisztinát.

Nyitókép: Facebook/DESSZEReTlek -Streit Krisztina

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva