borsonline.hu | 2021.01.26. 06:00
Ő lesz a legszebb? - Világversenyen képviseli Magyarországot a Balaton-imádó kisfiú
A kamaszfiú énekelni és gitározni tanul, lovagol és még az iskolában is jól teljesít. Ő lehet a legszebb kisfiú egy világversenyen.

Csutorka Márk nem átlagos kisfiú: még csak 12 éves, de máris a Nemzeti Lovas Színház Akadémiájának növendéke, médiatanfolyamot végzett, gitározni tanul, énekórára jár, online edz egy tánctanárral. Óvodás kora óta szeret szerepelni, bátor és talpraesett, az iskolában is jól teljesít – nem szokványos ez az ő korában. Ahogy az sem, hogy kamasz fiú létére benevezett egy gyermekszépségversenyre.

Kezdődik… #suli #school #ilovemyschool #hiányzott #tanulás Csilla Csutorkáné Csőke

Posted by Csutorka Márk on Tuesday, September 1, 2020

Az anyukája szerint nagy élmény lehet a világverseny

– Márk mindig nagy dumás volt, ki mert állni a közönség elé, nem szégyenlős. Mindenben támogatjuk, amit csinál, látjuk, hogy szereti, és szívvel-lélekkel csinálja még a szépségversenyre való felkészülést is.

Márk fogja képviselni Magyarországot gyermek kategóriában. Az egyhetes Grand Sea World nevű világszépségverseny júniusban lesz Bulgáriában, ahol sok megmérettetésben lesz része.

Posted by Csutorka Márk on Friday, July 24, 2020

 

Az, hogy kijut egy ilyen versenyre, őt már elégedettséggel tölti el. Tudja, hogy egy életre szóló élmény lesz. Márk egy nagyon nyitott, barátságos, rendkívül segítőkész, szófogadó, hatalmas empátiával rendelkező gyermek. A 15 éves nővére autista, mellette nőtt fel, rengeteg türelmet és kitartást tanultak egymástól – mesélte a borsonline.hu-nak a büszke anyuka, Csutorka Csilla, aki azt mondja, nem erőltetnek semmit Márknál, büszkék rá és támogatják.

Posted by Csutorka Márk on Thursday, September 10, 2020

 

Emlékszel még a Tündérszépek tavalyi királynőjére? A nagykanizsai lány is imádja a Balatont. Itt beszélgettünk vele.

Csutorka Márk a Balatont is imádja

Tavaly nyáron vitorlázott és sirályokat is etetett Balatonalmádiban. Több fotót is közzé tett a közösségi oldalán, amelyhez azt írta: – A gyönyörű Balaton… –

 

Nyitókép: shutterstock

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva