viharjelzés: nincs
-1°
DNY
4 km/h
Ráadás – Bródy János
Helyszín Balatonföldvár, Bajor Gizi sétány 1
Időpont
Telefonszám +36 30 6655989
E-mail cím jegy@kultkikoto.hu
Bródy János kihagyhatatlan koncertje Balatonföldváron, a Kultkikötőben.

Bródy János a mai napig hűséges maradt önmagához, 8 önálló nagylemez és aktualitásukat ma sem vesztő örökzöld dalok bizonyítják, hogy szerzői és előadói tehetségével hitelesen és mindenki által érthetően fogalmazza meg nemzedékének álmait és csalódásait.

A könnyűzene gyorsan forgó színpadán Bródy János megmaradt örök Tininek, aki hetvenévesen is hetvenkedés nélkül áll ki a színpadra, és miközben dalokba fordult költészetével elvarázsolja, a rá jellemző iróniával kijózanítja a szebb és igazságosabb világról álmodókat.

Teltházas koncertek jelzik az életműből válogatott újabb és régebbi legendás dalok sikerét, és az új összeállítású zenekar Kirschner Péter vezetésével országszerte elnyerte a közönség elismerését.

Jegyárak:

Normál jegy: 3.900 Ft

Elsőbbségi jegy: 4.900 Ft

Mecénás jegy: 10.000 Ft

Esőnap: 2019. július 21. (vasárnap), 20:30

Mecénás jegy: A Mecénás a jegy megvásárlásával kiemelten támogatja a Kultkikötő működését. A jegy tulajdonosa az első két sorban foglalhatja el számozott ülőhelyét, melyhez párnát, plédet és személyes felszolgálást biztosítunk a helyi termelők minőségi boraiból.

Elsőbbségi jegy: A jegy tulajdonosa fél nyolckor beléphet a nézőtér területére és szabadon választhatja ki helyét (az első két sor kivételével) , valamint vendégünk egy pohár borra vagy limonádéra. (Nyolc órától az elsőbbségi helyfoglalást nem áll módunkban biztosítani.)

Normál jegy: A jegy tulajdonosa nyolc órától léphet be a nézőtér területére és a fennmaradó helyek közül (kivéve az első két sor) választhatja ki ülőhelyét.

A koncert hossza 120 perc egy szünettel.

Jegyek elérhetők: https://kultkikoto.jegy.hu/program/raadas-brody-janos-100400/513172

Megosztom

Hozzászólások

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva