likeBalaton.hu | 2023.04.24. 09:00
Balatoni időjárás az április 24-i héten
A balatoni időjárás részletei az április 24-i héten.

Orvosmeteorológia

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Az erősödő nappali felmelegedés és a sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni.

 

 

Balatoni időjárás az április 24-i héten

Hétfő

Az erősen felhős égből nyugat felől több hullámban számíthatunk esőre, záporra, zivatarra. Az északnyugatira forduló szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 14-20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedd

Nyugat felől csökken a felhőzet, a Dunántúlon fokozatosan kisüt a nap. A Dunától keletre még borongós idő lesz, többfelé esővel, záporral, majd lassan itt is szakadozik a felhőzet. Legtovább a Tiszántúlon lehet csapadék. Erős lesz az ÉNy-i szél. 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda

Tovább csökken a felhőzet, többórás napsütésre van kilátás, de reggelig a Tiszántúlon még lehetnek záporok. Erős marad a szél. Reggel 2, délután 15 fok körül várható a hőmérséklet.

Csütörtök

Változóan felhős időnk lesz többórás napsütéssel. Csapadék nem lesz. A maximum 15 fok körül alakul.

Péntek

Változóan felhős időnk lesz többórás napsütéssel. Csapadék nem lesz. Hajnalban 7 fok várható, a napi maximum 17 fok körül alakul.

Szombat

Változóan felhős időnk lesz többórás napsütéssel. Csapadék nem lesz. Hajnalban 7 fok várható, a napi maximum 17 fok körül alakul.

Vasárnap

Változóan felhős időnk lesz esővel és záporral, de többórás napsütéssel. Hajnalban 8 fok várható, a napi maximum 17 fok körül alakul.

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép: illusztráció/Shutterstock

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva