likeBalaton.hu | 2023.07.31. 08:00
Ördög Nóra, Tilla és Gianni legjobb balatoni élményei
Ördög Nóra imádott balatoni helye, Gianni favorit étterme, Tilla kedvenc büféje – neked melyik jön be a legjobban?

Július 31-ig te is elmondhatod, hogy miért szereted a Balatont. Zenészek, sportolók, színészek és műsorvezetők két év alatt hetven olyan helyet, ügyet, látnivalót és személyt ajánlottak a közönség figyelmébe, amelyekért és akikért nagyon szeretik a Balatont.

Gianni, Gyurta Dani, Lábas Viki, Marsalkó Dávid, Nánási Pál, Ördög Nóra, Tilla, Trokán Nóra, Vecsey H. Miklós is ajánlott már balatoni helyeket.

Ördög Nóra a Kékszalagon
Fotó: Ördög Nóra hivatalos

 

Éttermek, kávézók, teraszok, turisztikai látványosságok a kedvencek között

– Idén a közönség ötleteit, javaslatait várjuk. Tulajdonképpen bármit, amiért az ajánló szereti a Balatont – mondta Váncza Panna, a Best of Balaton vezetője.

Az ajánlók értékes nyereményekkel gazdagodnak: VIP-jegyeket lehet nyerni a Strand fesztiválra és gourmet-vacsorákat különböző balatoni éttermekben.

Fotó: Strand Fesztivál hivatalos

Ördög Nóra a Balatonon kimondott igenek miatt is szereti a tavat

Párja, Nánási Pál az ő kezét is itt kérte meg.

Nánási Pál kedvencei a balatoni naplementék, melyek minden estéjét bearanyozzák.

Igazi gyűjtő lett, szinte mindegyiket lefotózta már.

Marsalkó Dávid a Magaspartot szereti legjobban, Balatonakarattya és Balatovilágos területén.

Vecsei H. Miklós szeret akár egy egész napot eltölteni a Tihanyi Piac Placcon barátaival, ahol egy késői reggeli után jöhet a piacozás. Tilla szerint már csak Gyula, a Patkó Büfé jó kedvű tulajdonosa miatt mindenkinek érdemes ellátogatnia az egész évben nyitva tartó zamárdi büfébe.

 

 

Gyurta Dani, Trokán Nóra, Gianni és Lábas Viki kedvencei

Gyurta Danit két dolog fogta meg igazán a Villa Kabala éttermében: az elképesztő panoráma és az ételek minősége. Trokán Nóri szerint a paloznaki domboldalon található Homola Borterasz gyönyörű helyen fekszik és egy csomó jó programot szerveznek itt, amikor csak a Balatonnál van, minden nap elsétál előtte a kutyájával.

Gianni egy csipetnyi spanyol élményre invitál Balatonfüreden a Mór24 étterembe, Lábas Viki pedig Budavári Dórát ajánlja, aki az elmúlt években kulcsfigurájává vált a Balatonnak és a tó körüli gasztro- és kulturális életnek, mert tényleg szeretné négy évszakossá tenni azt.

Lábas Viki
Fotó: Sivák Zsófi

 

A balatoni fesztiválok két fontos szervezője, Lobenwein Norbert egyik ajánlata a Kőröshegyi fagyizós bácsi, akire egész véletlenül talált rá egy biciklitúra során. Fülöp Zoltán szintén Kőröshegyen a Völgyhíd Kávézó pazar panorámáját ajánlja a vasbeton indusztriál és a zöld természet harmóniájában, igény szerint komoly gasztroélménnyel vagy csak egyszerű heverészéssel párosítva a hegyek-völgyek árnyékában.

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Nyitókép: Ördög Nóra hivatalos Instagram

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva