life.hu | 2023.05.15. 10:00
Puskás Peti balatoni tanyája igazi gyöngyszem
Dallos Bogi hamarosan kisfiúnak ad életet, az apuka Puskás Peti pedig most azt is megmutatja, hogy milyen a balatoni kis présházuk.

Puskás Peti nagyon szereti szabadidejét a természetben tölteni. Elkötelezett környezetvédelem iránt is. Régóta vágyott már egy kis tanyára. Az álma valóra is vált, most pedig megmutatta a kis balatoni présházat, amelyet már évek óta szépítget.

– Talán nem kell bemutatnom, mennyire csodálom a természetet, éppen ezért nagy vágyam volt már régóta, hogy legyen egy kis tanyám.

Elvégeztem az aranykalászost már jó pár éve, és vettem egy kis telket egy apró présházzal Marika nénitől, amelyet még a férjével együtt építettek.

Évek óta építgetem-szépítgetem, de most talált rá végleges arcára, amire Marika néni is könnyes szemmel csodálkozott rá, amikor körbevezettem a présházban. Megpróbáltam mindent úgy hagyni, mint ahogy megépítették több mint 40 éve, csak 21. századi ötletekkel és építőanyagokkal felrázva. (…) Nem sokan hittek ebben a présházban, de remélem, most már mindannyian látják, mit láttam meg benne anno. Most már csak néznem kell, ahogy nőnek a gyümölcsfáim és beletanulnom a gyakorlatban is a szőlészetbe – írta a Peti a fotókhoz.

Még több sztár a Balatonnál itt.

Ez az oka, hogy a sztárok imádják a Balatont. Te tudtad?

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés


 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: life.hu
Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva