MW | 2023.11.21. 10:00
SUP-vb: bronzérmes lett a balatonfüredi lány
SUP-vb-n szerzett bronzérmet Thaiföldön Kocsis Csillag.

Világklasszis a Balatonról Thaiföldre

– Világbajnoki bronzérmes az ifjúságiaknál Kocsis Csillag! A thaiföldi SUP világbajnokság harmadik napján a hosszútávú számokra került sor, ahol a fiatal tehetség bravúros versenyzéssel a harmadik helyen ért célba – közölte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség.

Kocsis Csillag Thaiföldön a SUP-világbajnokságon
Fotó: Magyar Kajak-Kenu Szövetség Facebook

Csillag nagyon kitartó és szorgalmas sportoló

Böröcz István, a Balatonfüredi Yacht Club ügyvezetője elmondta, hogy kimondhatatlanul örül a sikernek, a fiatal sportoló náluk edz és a helyi gimnáziumba jár. Csillag nagyon kitartó és szorgalmas sportoló.

A világbajnokság harmadik napján a hosszútávú versenyszámokat rendezték meg, ahol most is minden korosztályban volt magyar érdekeltség. A mindössze 16 éves Kocsis Csillag a csütörtöki sprintben elért hatodik helyét is felülmúlta, miután a 10 kilométeres, a hosszútáv döntőjében bronzérmet szerzett az ifjúságiak között.

– Csillag nagyon jól tartotta az elejétől kezdve a pozícióját. Szerintem jövőre ezt az érmet még fényesebbre tudja váltani, hatalmas potenciál van benne. A verseny előtti egy-két órában is profi volt a rákészülés. Holnap kezdődik a technikai selejtező, remélem ott is remekelni fog – értékelte a bravúros eredményt Tóth Dávid, a SUP szakág vezetőedzője.

 

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: veol.hu, kajakkenusport.hu
Nyitókép: Magyar Kajak-Kenu Szövetség Facebook

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva