Helyszín
Csopak,
Homokbánya utca 31
Időpont
A Petrányi Pince minden évben egy kedvenc szőlőfajtával fut neki a friss kihívásoknak, élményeknek, tennivalóknak. Most az Olaszrizlingé lesz a főszerep.
Január utolsó napján, pénteken egy Olaszrizlinges borvacsorára várja vendégeit Csopakon a Petrányi Pince és Borterasz.
Somogyi Károly séf és a borterasz csapata hozzá illő fogásokkal készül:
Köszöntő bor:
2019 Olaszrizling Hegybor (tartályminta, premier előtt)
2018 Olaszrizling
Hideg előétel: Kocsonya, malacfül, zöldalmás-tormahab
2017 Olaszrizling birtokválogatás
Csicsókakrémleves, kacsa ropogós
2018 Kódex Olaszrizling
Tokhalfilé, zöldséges kuszkusz, sabayon
2015 Kódex Olaszrizling
Borjú karaj, zeller, simei gomba, burgonya
2008 Olaszrizling „aszú”
Sajttorta, barack, zöldalma, zab
A férőhelyek száma limitált, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
Nyitókép: Pixabay