Borvacsora a Petrányi Pincében
Helyszín Csopak, Homokbánya utca 31
Időpont
A Petrányi Pince minden évben egy kedvenc szőlőfajtával fut neki a friss kihívásoknak, élményeknek, tennivalóknak. Most az Olaszrizlingé lesz a főszerep.

Január utolsó napján, pénteken egy Olaszrizlinges borvacsorára várja vendégeit Csopakon a Petrányi Pince és Borterasz.

Somogyi Károly séf és a borterasz csapata hozzá illő fogásokkal készül:

Köszöntő bor:
2019 Olaszrizling Hegybor (tartályminta, premier előtt)

2018 Olaszrizling
Hideg előétel: Kocsonya, malacfül, zöldalmás-tormahab

2017 Olaszrizling birtokválogatás
Csicsókakrémleves, kacsa ropogós

2018 Kódex Olaszrizling
Tokhalfilé, zöldséges kuszkusz, sabayon

2015 Kódex Olaszrizling
Borjú karaj, zeller, simei gomba, burgonya

2008 Olaszrizling „aszú”
Sajttorta, barack, zöldalma, zab

A férőhelyek száma limitált, így a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

Nyitókép: Pixabay

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva