Krausz Andrea | 2024.01.19. 08:00
A jégbe fagyott jacht mellett bukkant fel a fonyódi vidra – videó
Naplementés fotózásra indult Bene Ádám a Balaton-partra, de a jeges tájképeken kívül mást is sikerült lencsevégre kapnia. Egy nyugodt vidra bukkant fel a hajók között, akit a fotós le is tudott filmezni. Mutatjuk!

– A tervek szerint „csak” a jeges naplementét mentem fotózni, mikor ismerőseim szóltak, hogy

nézzek csak oda a hajó orrához, és ott pillantottam meg a vidrát

– mesélte Bene Ádám a likeBalaton.hu-nak.

Vidra Fonyódon, a jégen Fotó: Bene Ádám

Már többször is látták a fonyódi vidrát

– A pontosabb helyszínt csak amiatt nem szeretném elmondani, nehogy túlzottan turistalátványosság legyen, bár szerintem a helyiek tudják merre található pontosan Mivel annyira szelíd és barátságos volt a vidra, ezért volt időm bőven fotózni is és videózni is, ami ezeknél az állatoknál eléggé ritka tudomásom szerint. Egyik ismerősöm hajója alatt bújt meg a jószág, és eleinte csak fel-fel bukkant, majd végül teljesen egészében megmutatta magát.

A helyiek szerint a vidra már többször is megmutatta magát a strand népének és elég gyakori visszajáró, vagyis inkább visszaúszó vendég –

mesélte Ádám, akinek egyre több médiában bukkannak fel gyönyörű tájképei.

– Technikailag egy belépő szintű kis Sony A6100-es fényezőgépem van, most már 3 éve hobbiszerűen fotózom, próbálkozom minél jobban fejlődni, hogy egyszer a hobbim a munkámmá váljon – tette hozzá Bene Ádám, aki nagyon büszke, hogy fotóinak médiamegjelenéseit egyre többen értékelik pozitívan.

Nézd meg a további fotókat!

 

Nyitókép: Bene Ádám

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva