likeBalaton.hu | 2023.03.07. 16:15
Gázolt a vonat: meghalt egy férfi, de már újraindult a forgalom Fonyódnál
Meghalt egy férfi Fonyódnál, gázolt a vonat a Balatonnál. Részletek a balesetről és a forgalomról.

Gázolt a vonat: meghalt egy idős férfi Fonyódon

Ismét közlekednek a vonatok Balatonboglár és Fonyód között, mert befejeződött a fonyódi vasúti gázolás baleseti helyszínelése.

Nem kell már pótlóbusszal utazni Balatonboglár és Fonyód között, ahol gázolt a vonat. Délután helyreállhat a menetrend a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

– Az eset a Fürdő utca és a Hun utca közötti vasúti átjáróban történt – közölte Vajda Eszter, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A férfit a Déli pályaudvarról Nagykanizsára tartó Tópart InterCity gázolta el, az átjáróban a fénysorompó jól működött a baleset idején.

A balesetben érintett vonat utasait pótlóbusz szállítja tovább Nagykanizsáig, az ezt követő vonatok esetében Balatonboglár és Fonyód között kell pótlóbuszra szállni.

 

 

Ez történt, amikor 2023. március 7-én gázolt a vonat Fonyódon

Meghalt egy idős férfi, akit vonat gázolt el Fonyódon kedden. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Balatonboglár és Fonyód között várhatóan 14-15 óráig szünetel a forgalom, a balesetben érintett vonat utasait pótlóbusz szállítja tovább Nagykanizsáig, az ezt követő vonatok esetében Balatonboglár és Fonyód között kell pótlóbuszra szállni.

– Az utasoknak 20-30 perccel hosszabb eljutási idővel kell számolniuk a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon – hívta fel a figyelmet a Mávinform.

 

 

 

 

 

 

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: police.hu
Nyitókép: MÁV hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva