Mészáros Annarózsa | 2022.10.29. 14:00
Borzongás, bájital, paratúra – itt még a bárányok sem hallgattak
"Neked is mehet a bájitalba kukac? A szemgolyó elfogyott sajnos" – nem egy horrorfilmből idéztünk, ez a kérdés valóban elhangzott péntek este a Festetics Imre Élményparkban, mégpedig az intézményvezetője intézte a kérdést egy kis denevérhez. Igazán borzongatósra sikeredett az első Halloween Party Gyenesdiáson.

Paratúrával, hüllőkkel és pókokkal teli kalandszobával, bájitalokkal várták az elvarázsolt élménypark látogatóit ezen az estén. Mályvacukor sütéssel indult a buli, aztán felkerekedett a népes — beöltözött — társaság, hogy egy kiadós borzongásban vegyen részt.

 

 

Szellemek himbálóztak a fák lombjai között, rémisztő alakok ugráltak le a vadlesekről, sőt még egy hatalmas dzsipet is elfoglaltak a kopogószellemek. De váratlanul lecsaphatott a tévelygő nézelődőkre egy óriási pókháló vagy épp meglibbent egy kaszás fegyvere a levegőben. Ha ez mind nem lett volna elég: a sötétben még erőteljesebben hallatszott a vaddisznók csörtéje és a birkák bégetése. Akik nem hogy nyugovóra tértek volna a sötét közeledtével, hanem felélénkültek a pásztázó fények és a sok gyerekhang miatt.

 

 

Hiánypótló családi esemény volt a péntek esti beöltözős borzongás, amely több száz vendéget, kicsiket és nagyokat is vonzott, akik komolyan vették az Élményközpont felhívását és rémisztőbbnél rémisztőbb jelmezekbe öltöztek.

 

 

Nézd meg galériánkat az eseményről!

Gyenesdiásra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva