Mészáros Annarózsa | 2022.11.30. 14:00
Cumizna Szaffi, a szamárbébi
Sok szülő van bajban hogyan szoktassa le gyermekét a cumizásról. Ebben nyújt most segítséget a Festetics Imre Élménypark, Gyenesdiáson.

Cucmi, cucli, dudli, cummer… sok szinonimája létezik egy bűvös tárgynak, a cuminak. Ami eleinte megkönnyíti a kisbabák elalvását vagy enyhíti fogzási fájdalmait, az később pont akkora teher, hogy miként is lehetne megválni lehetőleg gyorsan és örökre a műanyag rágcsától.
Sokaknak sokféle ötlete volt már erre a lehetetlennek tűnő feladatra, s most a megoldást kínálók sorát a Festetics Imre Élményközpont is gazdagítja.

Szaffi, a szamárbébi Fotó: Festetics Imre Élményközpont

Szaffi, a szamárlány

2022. november 7-én a gólya bizony korán kelt, mert a hajnali órákban landolt Gyenesdiáson és magával hozta a kis szamár kanca csikót. Az anyukája Gizi, az apukája pedig Philip. Nevét pedig sorsolás útján kapta: egy kisfiú húzta ki a kalapból a szamárlány nevét. A most 3 hetes csacsinak pedig felajánlhatják a legkisebbek a cumijukat. Ezzel a nemes gesztussal talán könnyebben válnak meg az apróságok féltett rágójuktól. A cumit ajándékdobozba tudják dobni a felajánlók, cserébe szaloncukorral hálálja meg a kedvességet Szaffit!

 

Szaffi és a mamája, Gizi
Fotó: Festetics Imre Élményközpont

 

Gyere el az Élménypark Mikulás-napi rendezvényére, december 4-én és látogasd meg Szaffi mellett a többi lakót is!

 

Gyenesdiásra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Nyitókép: Festetics Imre Állatpark

 



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva