Király Erika/zaol.hu | 2023.04.12. 14:00
Játszva tanulni, avagy a Nyuszifül Fesztivál titka
Húsvétváró eseményként rendezték meg a Nyuszifül Fesztivált a Festetics Imre Élményközpontban, Gyenesdiáson. A szervezők nem titkolt célja volt, hogy az ünnepkörhöz kapcsolható programokon kívül más különlegességgel is találkozhassanak a gyerekek.

Izgalmas lézerharc az udvaron, lovasbemutató, valamint egzotikus állatok bemutatója. Színes repertoárral várták azokat a gyerekeket, akik a húsvéti hosszú hétvégén kikapcsolódásra vágytak.

Aki elég bátor volt, még varánuszt is simogathatott
Fotó: Király Erika

A hüllőkiállításnak helyszínt adó terem teljesen megtelt; lehetett kígyót simogatni, megfigyelni a szabadon sétáló teknősöket, vagy éppen közelről barátkozni egy varánusszal. A gyermekek izgatottan és kíváncsian állták körül a békés és türelmes állatokat.

Húsvét lévén, nem maradhatott el a tojásfestés sem
Fotó: Király Erika

Sokan érkeztek azzal a céllal, hogy megismerkedjenek a hagyományos tojásfestési technikával, a berzseléssel. Szülők és gyermekek együtt vethették bele magukat az alkotás örömébe. A kellő elmélyültséget igénylő foglalkozás iránt szintén nagy volt az érdeklődés.

Az élményközpont állandó látványelemei is tökéletes alkalmat kínáltak arra, hogy kicsi és nagy egyaránt bővíthesse ismereteit. A természettel, növény- és állatvilággal kapcsolatos interaktív játékok az egész család számára élményt nyújtanak. A különlegességek sorát gyarapítja az az alkalmazás is, melyet a telefonunkra letöltve a kiállítótérben lévő erdei állatokat három dimenzióssá varázsolhatjuk.

Izgalmas és tartalmas játékokat lehetett tehát kipróbálni a Nyuszifül Fesztiválon, mely nem véletlenül lett a Festetics Imre Élményközpont legnépszerűbb rendezvénye. A program mindenkinek lehetőséget adott arra, hogy megtapasztalja a játszva tanulás örömét.
Gyenesdiásra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: zaol.hu
Nyitókép: Király Erika/zaol.hu

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva