likeBalaton.hu | 2024.03.25. 08:00
Keszthelyre költözik a Bujtor István Filmfesztivál
2024-től Keszthelyen rendezi meg az ország egyik legnépszerűbb filmes szórakoztató nagyrendezvényét, a Bujtor István Filmfesztivált.

A fesztivál Bujtor István halála után közvetlenül jött létre, 2022-ig Balatonszemesen működött, s első ízben tavaly elmaradt.

Hivatalos sajtófotó

Bujtor Filmfesztivál – új helyszínen: Keszthelyen!

A Bujtor István Filmfesztivál 2024. augusztus 22-25. között új helyszínen, Keszthelyen várja az érdeklődőket, az eddigieknél is változatosabb programokkal! A sokszínű fesztivál a filmes kínálat mellett koncertekkel, retro utcabállal, veteránautós találkozóval, családi programokkal érkezik, Bujtor Istvánt az ismert akcióvígjátékokkal, közönségtalálkozókkal, emlékkiállítással és Csöpi-ételekkel is megelevenítve.

A Pogány Madonna szobor Bujtor Balázs kezében / Fotó: veol.hu - archív

A Pogány Madonna szobor Bujtor Balázs kezében / Fotó: veol.hu – archív

 

Megjelent a filmes versenyprogram felhívása

A versenyfilmes program célja, hogy emléket állítson a Balázs Béla-díjas rendező, színész, producer szellemi örökségének, beleértve az életműben meghatározó humor és rejtély jelenlétét. Külön kategóriában várjuk az elmúlt két évben készült játékfilmeket, dokumentum- és ismeretterjesztő alkotásokat, animációs filmeket és versfilmeket, hogy versenybe szálljanak a Bujtor István-díjért. A nyilvános vetítéseket pódiumbeszélgetések, zsűrikonzultáció és szakmai workshopok kísérik.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!:


 

Nyitókép: Mészáros Annarózsa/likeBalaton.hu

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva