likeBalaton.hu | 2021.05.12. 10:00
Május 15-én nyit a Keszthelyi Kutyás Park és Strand
Az ország egyedülálló Balaton-parti kutyabarát közösségi tere május 15-én nyitja meg újra kapuit.

A közel félhektáros, sekély vízparttal és hűs árnyékot adó fákkal rendelkező Park kiváló kikapcsolódási pontot jelent a kutyatartóknak, kutyabarátoknak. A füves terület nagyobb részén a kutyák szabadon szaladgálhatnak, a kutyajátszótér pedig ideális lehetőség a négylábúak játékos lemozgatására, akár trenírozására is.

Fotó: Keszthelyi Kutyás Strand hivatalos/Belovári András

2021-ben bővülnek a kutyás strand szolgáltatásai

A hazai kutyás turizmus kiemelkedő attrakciója a tavaly nyári szezonban több mint 10 ezer látogatót vonzott, mellyel a régió meghatározó turisztikai szereplőjévé is vált. Az idei évben bővültek a szolgáltatások is: kialakítottak egy kutyás pihenősarkot, lehetőség nyílik napágyak és napernyők bérlésére, továbbá a vendéglátóhely kínálata is bővül.

Erre figyelj, ha kutyával nyaralsz!

Fotó: Keszthelyi Kutyás Strand hivatalos/Belovári András

 

– Bízunk abban, hogy idén is legalább annyi kutyabarátot köszönthetünk a Parkban, mint tavaly. Továbbra is célunk, hogy a hazai kutyás turizmus kiemelkedő helyszíneként minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk vendégeink számára, és emellett a felelős kutyatartást is népszerűsítsük. Ugyan a járványhelyzet még nem múlt el, de – az előírt szabályok betartása mellett – tervezünk ismét különféle aktivitásokat, rendezvényeket is a nyár folyamán – mondta Sziládi-Kovács Tibor, a Keszthelyi Kutyás Park üzemeltetője.

Tudtad, hogy a keszthelyi kutyás strandon élménypark is várja a kedvencedet?

A Kutyás Parkban az idei évtől már bevezetik a belépődíjat is

Mely emberek esetében 300 Ft, kutyák esetében pedig 200 Ft lesz. 2020-ban, a nyitás évében is terveztük már a belépődíjat, de akkor a járványhelyzet sújtotta turisztikai szektor támogatása érdekében ezt elhalasztottuk, azonban a park minőségi fenntartásához, üzemeltetéséhez szükséges ezt a jelképes belépődíjat bevezetnünk – tette hozzá a park vezetője.

A Kutyás Park nyári nyitvatartása

A nyári nyitva tartás reggel 9-től este 7-ig várható, időjárás függvényében, rossz idő esetén a Park zárva tart. Az üzemeltetők külön figyelmet fordítanak idén is a higiéniai- és járványügyi szabályokra, több ponton is kézfertőtlenítőket helyeznek el, a mosdókat többször fertőtlenítik naponta. Egyben felhívják vendégeik figyelmét is a hatályos szabályok betartására a Park és a vendéglátóhely területén.

Fotó: Keszthelyi Kutyás Strand hivatalos

 

Nyitókép: Keszthelyi Kutyás Strand hivatalos/Belovári András

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva