likeBalaton.hu | 2023.03.14. 13:00
Március 15-én terelésekre számíts Keszthelyen és Hévízen
Megemlékezések miatt forgalomkorlátozás várható! Mutatjuk a részleteket!

 

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az ünnepi megemlékezés zavartalan lebonyolítása érdekében útlezárásokra kell számítani Keszthelyen és Hévízen.

Fotó: pixabay

 

2023. március 14-én, Keszthelyen 17 óra 30 perctől 19 óráig félpályán lezárják a fáklyás felvonulás útvonalát a Helikon parkból, az Erzsébet királyné útja, Móricz Zsigmond utca, Jókai utca, Kossuth Lajos utca, Kastély utca, Georgikon utca, Deák Ferenc utca, és Széchenyi utcákon keresztül. A felvonulás ideje alatt a keresztező utcáknál pár perces teljes útlezárásra is számítania kell közlekedőknek a felvonulás áthaladása során.

2023. március 15-én, Keszthelyen 14 órától 16 óráig időszakos és szakaszos útlezárásokra kell számítani a Kossuth Lajos utcában:

  • 14 órától 14 óra 30 percig lezárják a Széchenyi utcát és a Fő teret.
  • 14 óra 30 perctől 15 óráig lezárják a Kossuth Lajos utcának, a Reischl Imre (korábban Sörház) utca és a Szent Miklós utcai körforgalom közötti szakaszát.
  • 15 órától 16 óráig lezárják a Kossuth Lajos utcának, a Mártírok útja és a Szent Miklós utcai körforgalom közötti szakaszát.

2023. március 15-én, Hévízen az ünnepi megemlékezés zavartalan lebonyolítása érdekében 17 órától 18 óra 30 percig útlezárásra kell számítani a Petőfi Sándor utcában.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!
:

 

Forrás: police.hu
Nyitókép: pixabay

 



Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva