Mihály Szilvia | 2019.04.08. 15:46
Világszínvonalú bulihelyszín lesz a Viviera Beach
Esténként lemezlovasok, nagykoncertek, party sorozatok, napközben sport és családi programok várnak bennünket a keszthelyi Viviera Beachen.

A keszthelyi Városi strand hátsó részén, a Viviera Beach területén már javában zajlanak a fejlesztések, hogy az idei nyártól ne csak esténként, hanem napközben is modern környezetben pihenhessünk, szórakozhassunk a parton.
Yema Ibrahimkhaillal, a Viviera Beach projekt tulajdonosával beszélgettünk a 2019-es szezonról.

– A Viviera Bech a kezdeti múltját maga mögött hagyva nőtte ki magát a közönség szeretete mellett Magyarország egyik legkarizmatikusabb és legnépszerűbb szórakozóhelyévé. Az eddigi évek rendesen megrengették a keszthelyi Balaton-partot – ez 2019-ben sem lesz máshogy. Idén is elhozzuk Keszthelyre hazánk élvonalbeli lemezlovasait, legnépszerűbb együtteseit és legnagyobb party sorozatait! Számtalan sport és szabadidős programmal, családi rendezvénnyel és kulturális eseménnyel egészítjük ki kínálatunkat.


– Mit érintenek a fejlesztések? Miben lesz más az idei Viviera, mint eddig volt?
– Tizenháromezer négyzetméteren újul meg ez a terület a keszthelyi strand hátsó részén: a koktélbárok, meleg, street food büfék mellett a szabadtéri sportpályák és pihenőhelyek is modern külsőt kapnak. Lesz strandröplabda és strandfoci pálya, streetball pálya, szabadtéri edzőterem.
Készül mellettünk a Magyar Kajak-Kenu szövetség csónaktárolója, a tervek szerint a strandon üzemeltetnek majd kajak és SUP kölcsönzőt.

Fotó: pixabay

– A megújult környezetben milyen programok várnak bennünket?
– Idén több mint 100 fellépőnk lesz, valódi fesztiválparkká avanzsálunk át. Lesz állandó nagyszínpadunk, és az esti programok mellett nappali családi és sportprogramokkal készülünk. Fontosnak tartjuk, hogy egész nap szórakoztassuk a Keszthelyen pihenő családokat, akár a kisgyermekeseket, akár az idősebb korosztályt is.

Fotó: pixabay

Erre az megújult területen lesz lehetőség. Megújul az összes bútorzat, nappal is kényelmes nyugágyak, baldachinos bútorok, napvitorlával árnyékolt napozóteraszok és nappali DJ-k várják a vendégeket, kellemes lounge zene szól majd. Ingyenes, nagy sebességű WIFI hotspotok segítik, hogy a legjobb strandolós pillanatainkat azonnal megoszthassuk a közösségi oldalakon.

Fotó: pixabay

– Több lesz a sportolási lehetőség is?
– Igen, célunk, hogy visszahozzuk a strandsport bajnokságokat is Keszthelyre. Június 14-15-én az országos Strandröplabda bajnoksággal nyitjuk a sportesemények sorát. Terveink szerint naponta lesznek ingyenes edzések, (kangoo, thai boxm vízi aerobik) közös sportprogramok, animátorok, rajzolós és játszó sarkok, interaktív programok.

– A Viviera beach területe a fejlesztések után napközben is külön belépővel lesz látogatható?
– Nem, egyáltalán nem. A Viviera beach június 15-től augusztus 31-ig napközben normál strandbelépővel látogatható, a strandpénztárak bezárása (18 óra) után esténként ingyenes lesz a belépés. Hétköznap 23 óráig, szerdánként éjjel 2-ig leszünk nyitva. Egy pohár itallal a kezünkben a fröccsteraszon vagy a koktélbárban hallgathatjuk a zenét, élvezhetjük a víz látványát, de a kivilágított partszakaszon esti fürdőzésre is lesz lehetőség. A pavilon sor felől is könnyen eljuthatnak hozzánk, de a strand hátsó bejáratai is nyitva lesznek.
Péntek, szombat éjszaka lesznek a belépős nagy rendezvényeink. Extra látvány és fénytechnikával működünk, LED falak, konfetti ágyuk, CO ágyúrendszerek, hógép színesíti majd az esti bulikat.


– Ezekre a rendezvényekre hol tudunk belépőt váltani?
– Saját beléptető és biztonsági rendszerrel dolgozunk, van egy online jegyvásárló felületünk is. Az a célunk, hogy rászoktassuk a vendégeinket az előzetes jegyvásárlásra, hogy elkerüljük a tumultust, sorban állást. Így nem csak kedvezményes áron jutnak hozzá a koncertjegyhez, de egy külön kapun sokkal gyorsabb lesz a bejutás. Ki sem kell nyomtatni az előre megváltott jegyet, a telefonon elmentett és bemutatott QR kód is biztosítja a bejutást. Jegyeinket SZÉP kártyával és Erzsébet utalvánnyal is megvehetik.
Az előre váltott jegyekkel éjfélig be kell lépni a rendezvény helyszínére, ezzel azt szeretnénk elérni, hogy ne a part egyéb részein gyülekezzenek a fiatalok, és éjjel egy után jöjjenek be, hanem egész este biztonságos, kulturált környezetben bulizzanak. Egy rendezvényre a színpadmérettől és technikától függően 2-3 ezer embert várunk.

Fotó: pixabay

– Mikor kezdődik a Viviera szezon?
– Mi vagyunk a legkorábban nyitó parti szórakozóhely, április 20-án nyitunk, szeptember közepén, a diáknapok idejére tervezzük a záróbulinkat, így nálunk lesz a leghosszabb a strandszezon.

– Könnyű személyzetet találni egy ekkora szezonális vendéglátó helynek?
– Megvan a fix csapat, akikkel évek óta együtt dolgozunk, de minden évben keresünk plusz embereket is. Ha valaki szeretne nyáron nálunk dolgozni, keressen bennünket bizalommal.

– Mi a Viviera Beach 2019-es küldetése?
– Szeretnénk megtartani a szórakoztatóközpont jelleget. Fontos, hogy a Viviera Beach ne csak diszkóként tudatosuljon a vendégekben, hanem egész napos programhelyszínként.

Két szuperkoncerttel készülnek a nyárra, Kowalsky meg a Vega és Majka biztosan fellép a megújult Vivierán!

Készítette: Mihály Szilvia

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva