Vízbiztonsági tréning a Balatonon / Keszthely
Helyszín Keszthely,
Időpont
Az idei nyár legizgalmasabb kalandja vár rád a Balaton partján!

A HUMDA Water Safety, egy új edukációs programot indít a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt., amely nem csak azok számára lesz hasznos, akik szeretik a vízi sportokat, hanem minden strandolónak, aki szeretne megtanulni a vízben való biztonságos viselkedést.

Egyre népszerűbbek a vízi sportok, ám a biztonságos használatuk ismerete létfontosságú. A programban résztvevők a HUMDA Water Safety parkban gyakorlatban is megismerhetik ezeket az eszközöket, és megtanulhatják, hogyan kell biztonságosan használni őket. A program ingyenes, csupán a strandbelépőt kell fizetniük a résztvevőknek.

A rendezvény négy Balaton-parti városban kerül megrendezésre augusztusban: Balatonalmádi, Balatonfüred, Keszthely és Zamárdi várja a látogatókat. A HUMDA Water Safety célja nem az elrettentés, hanem a figyelem felhívása arra, hogy a strandolás és a tóparti időtöltés közben folyamatosan figyelni kell a biztonságos körülményekre.

A Water Safety parkban interaktív előadásokat tartanak a vízbiztonsági alapismeretekről, bemutatják a vízbiztonsági eszközöket és azok használati szabályait, szárazföldi és vízi játékokkal, kvízzel szórakoztatnak. Emellett mentőmellények használatát is bemutatják, hogy mindenki a lehető legbiztonságosabb módon élvezhesse a strandolást.

A program során szó esik a koordináció, a reflexek, a figyelem és a mozgásfejlesztés fontosságáról is. És bár az úszástudás nem feltétele a részvételnek, a biztonságos vízben való tartózkodás része a megfelelő mentőmellény használata.

Számos vízi sporteszköznél fontos, hogy először az időjárás-jelentést ellenőrizzük, mentőmellényt vegyünk fel, és csak ezután menjünk be a vízbe. Ezért a program alapvető célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy rendkívül körültekintőnek kell lenni mind a vízben, mind pedig a vízparton.

Ez a nyár legizgalmasabb és legtanulságosabb kalandja lehet számodra és családod számára. Csatlakozz hozzánk és tanulj, miközben jól érzed magad!

A HUMDA Water Safety program ingyenes a strandokra kilátogatók számára, de a strand- vagy rendezvénybelépőket be kell fizetniük a résztvevőknek. Augusztus 3. és 6. között Balatonalmádiban a Wesselényi strandon, augusztus 10-től 13-ig Balatonfüreden a Kisfaludy strandon, augusztus 17. és 20. között Keszthelyen a Városi Strandon, augusztus 23-tól 26-ig pedig Zamárdiban a szabadstrandon, a Strand Fesztiválon található meg a HUMDA Water Safety.

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva