Szaniszló Hajnalka | 2021.09.04. 06:00
KLIPPREMIER! Bence kalandjai: Fogadalom – atmoszféra az őszi estékre
Klippremier a Bence kalandjaitól. Ahogyan korábban is, a legújabb dalt is a balatoni hegyek panorámájával a háttérben rögzítette.

A Bence kalandjai Jobbágy Bence külön bejáratú világa.

Az énekes-dalszerző akusztikus dalaiban és életében is fontos helye van a Balatonnak és környékének, hiszen Kővágóörsön találta meg otthonát és első, Tengerek című lemezének borítóját is a magyar tenger ihlette.

Ezúttal viszont nem maga a tó, hanem a környék csodálatos szőlőhegyei tűnnek fel videójában, ahogy a pécselyi Mórocz Pincészet teraszán játszik. A helyszínválasztás nem véletlen, a Fogadalom megszületése ugyanis nagyon is köthető a borokhoz:

– A Fogadalom című dalt Mórocz Tamás megkeresésére írtam. A borász régi barátom és azt találta ki, hogy zenészek kiadatlan dalait párosítja boraihoz. Úgy gondoltam ez a könnyed, ironikus dalocska jól passzol egy laza fröccsözéshez. A szöveget Varga Júlia kötetében olvastam és annyira adta magát a hangulat, hogy szinte csak el kellett énekelni! Bájos, de elgondolkodtató. Szeretem – meséli Bence.

Interjú a Kővágóörsön gazdálkodó zenésszel itt.

A Fogadalom jól csúszik egy fröccs mellé az őszi délutánokon

 

A Fogadalom játékossága akár az őszi nagy újrakezdésekhez is lelket önthet mindenkiben. A szeptember beköszöntével pedig A Bence kalandjai is útra kél: szeptember 10-én Badacsonyörsön és Kővágóörsön, 17-én Szentbékkállán játszik.

09.10. – Badacsonyörsi Szüreti Muri
09.10.- Kővágóörs Alkotótábor
09.17. – Pegazus, Szentbékkálla

Korábbi Bence kalandjai videóklip retró balatoni vonatozással itt.

 

Nyitókép: Jobbágy Bence/Bence kalandjai hivatalos

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva