MW | 2023.07.20. 16:00
Elmarad a szombati Balaton-átúszás
Holnap döntenek arról, hogy mikor pótolhatják be a rendezvényt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján – a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitány egyetértésével – a szervezőbizottság úgy döntött, hogy a 41. Lidl Balaton-átúszást 2023. július 22-én szombaton nem rendezi meg.

Révfülöp, 2022. július 23.
Résztvevõk a 40. Lidl Balaton-átúszáson Révfülöp és Balatonboglár között 2022. július 23-án.
MTI/Vasvári Tamás

A szombatra várható bizonytalan, zivatarveszélyes időjárás miatt az átúszás tervezett új időpontja július 23., vasárnap.

A vasárnapi megrendezésről a végleges döntés péntek délben születik meg, amelyről a szervezőbizottság újabb közleményt ad ki.

A vasárnapi megrendezés majdnem biztos, de a végleges döntés péntek délben születik meg – írták a szervezők.

A nevezések a halasztott időpontra is érvényesek, visszalépés esetén – amelyet pénteken 15 óráig kell jelezni– a befizetett nevezési díjat és az esetlegesen megvásárolt jótékonysági termékek összegét teljes egészében visszafizetik. A visszalépő résztvevők helyére korlátozott számban új nevezéseket fogadnak, a jelentkezést a létszámlimit elérésekor, de legkésőbb szombat délelőtt 10 órakor lezárják. A helyszínen már nem lehet nevezni.

A választott távot teljesítők a budapesti atlétikai világbajnokságra beváltható ötven százalékos kedvezményes jegyvásárlásra jogosító kuponnal lesznek gazdagabbak.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: vg.hu
Nyitókép: Vasvári Tamás/MTI

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva