likeBalaton.hu | 2023.06.22. 14:00
A Plázs ezen a hétvégén is felcsavarja a bulimérőt
Majka, BWS, Metzker Viktória és a Csávók érkeznek hétvégén Siófokra.

A múlt heti teltházas hétvége után nincs megállás a Plázson: pénteken BSW és Lmen Prala foglalja be a Plázs Nagyszínpadát,

a hajó pedig Peter Maktoval és Gregory S-sel a fedélzeten hagyja el a kikötőt.

A Plázs Arénában most péntektől minden héten Metzker Viktória és barátai várnak mindenkit, a szezonnyitót pedig egy megalátványos bulival ünneplik. Szombaton Majka érkezik, az afterpartyról a Csávók és a Wannabe Beach gondoskodik.

Fotó: Plázs Siófok – hivatalos

Indul a tánc

Nemcsak a nyár robbant be ezen a héten,

péntektől ugyanis Metzker Viktória, a Plázs Aréna rezidens háziasszonya ismét elfoglalja méltó helyét a dj pult mögött,

hogy innentől kezdve minden pénteken barátaival táncoltasson meg mindenkit a nyár fővárosában. A Plázs Arénában extra látványvilággal és megannyi meglepetéssel várják a partyfanokat.

A szezonnyitó is egyből egy megabulinak ígérkezik: a Nagyszínpadon a BSW ad koncertet, akik előtt Lmen Prala melegít, este 10-től pedig berúgjuk a nyári szezont egy hamisítatlan Metzker Viktória & Friends bulival, ahol az ezúttal Rico x Miss Mood, valamint szokás szerint Koósz Milán ugrik be vendégként. A BSW ráadásul a hét elején dobott ki egy új dalt is Metzker Viktóriával közösen, így nem lepődnénk meg, ha a „Régi szélből” is kapnánk ízelítőt pénteken. Mindenesetre hallgassunk a srácokra, akik új dalukban azt mondják: „42 fokban gurulunk le „fokra”.

Pénteken rajtol a szezon második Bahart x Plázs Boat partyja is, a fedélzeten Peter Makto és Gregory S navigál, kikötés után pedig a Plázs Clubban folytatódik az after, ahol Justrice és Davko is csatlakozik Peter Makto és Gregory S mellé a dj pultba.

Szombaton Majkáé lesz a terep és nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, az este végére mindenki táncol majd.

A koncertje után pedig jönnek a Csávók! A csapat teljesen különböző srácokból áll, akiket az élet összesodort és a közös bulizásokból barátság lett, majd összeálltak és most a legbolondabb gangként együtt uralják a social médiát és a klubokat is. A Csávók – azaz Joerjunior, DJ Lennard, Felus, Ciggi, Jauri, Koósz Milán és Pumped Gabo – mellett garantált a hajnalig tartó bulizás. Mindeközben a Music teraszon ezúttal is tombol majd a Wannabe Beach.

Nyitókép: Plázs Siófok – hivatalos

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva