likeBalaton.hu | 2023.09.25. 09:00
Balatoni időjárás a szeptember 25-i héten
A balatoni időjárás részletei a szeptember 25-i héten.

Orvosmeteorológia

Fronthatás nem terheli szervezetünket. Az arra érzékenyeknél hidegfronti hatásra jellemző tünetek jelentkezhetnek: feszültebbek, idegesebbek lehetnek, romolhat a koncentrációképességük, ami a balesetveszélyt is fokozza. Az északi nyugati szél több helyen megerősödik majd, olykor viharossá válik. A megfigyelések szerint ilyenkor a görcsös panaszok fokozódnak, egyre erősödő, görcsös fejfájás alakulhat ki. Az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet és a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek.

Balatoni időjárás a szeptember 25-i héten

Hétfő

Reggelig a délnyugati, és a középső tájakon még előfordul eső, majd egyre nagyobb területen csökken a felhőzet, és süt ki a nap. Az északkeleti szél élénk lesz. 26-27 fok körüli mérsékelten meleg idő valószínű.

Kedd

Ragyogóan napos időre számíthatunk, csapadék nélkül. 23 és 29 fok közötti értékeket mérhetünk, visszatér a szeptemberi nyár.

Szerda és csütörtök

Napos, száraz, gyengén felhős időre van kilátás. A maximumok 26 fok körül alakulnak.

Péntek

Folytatódik a napos, száraz, enyhén felhős időjárás 15 fok körüli hajnali és 27 fok körül nappali maximum hőmérsékletekkel, eső nem várható.

Szombat

Nem változik nagy mértékben a hőmérséklet az elmúlt napokhoz képest, azonban kisebb-nagyobb széllökésekre számítani kell. A szeles nap ellenére a napi maximum hőmérséklet 26 fok lesz.

Vasárnap

A szél megszűnik és kisüt a nap is. A hőmérséklet az előző napi szeles időjárás okán picit visszaesik, de nem jelentős mértékben: 24-25 fok lesz a napi maximum hőmérséklet.

 

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: koponyeg.hu
Nyitókép:

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva