Krausz Andrea | 2020.04.23. 19:06
Egy év után találtak rá imádott kutyusukra – szívszorító videó!
Készülj fel, mert sírni fogsz, de ezek az öröm könnyei lesznek! Videóra vették a siófoki kutyamenhelyen, ahogy a cuki négylábú felismeri gazdáit.

A Siófoki Állatvédő Alapítvány szakemberei megtalálták azt az ebet, akit egy éven át kerestek gazdái. Szerencsére a kutyusnak volt chipje, így azt már csak le kellett olvasni, és az ott megadott telefonszámot felhívni. Az alapítvány közösségi oldalára feltették azt a videót, ahogy a gazdik megérkeznek Katrin kutyusért és egy év után újra magukhoz ölelhetik a cuki ebet.

Nézd meg ezt a felvételt, érdemes!

Csodák igenis léteznek ❤️

Sokan kérdezitek hogyan tudjuk ezt csinálni, hogyan tudjuk ezt a súlyos lelki terhet viselni.Megmutatjuk Nektek azon pillanatok egyikét, ami előre visz minket, ami erőt ad, amiért érdemes csinálni..Katrin élete igen kalandosra sikerült, hiszen ma kerek ‼️‼️ 1 éve ‼️‼️, hogy a kicsilánynak nyoma veszett, gazdái minden követ megmozgatva keresték hosszú hónapokon át. Néhány nappal ezelőtt egy közeli településről hoztuk őt be, néhány társával együtt, majd a rutin chip ellenőrzésnél az olvasó bizony jelzett! A szívünk a torkunkban dobogott mikor hívtuk a gazdit, aki örömsírásban tört ki és még a mai napon érte is jöttek. Mondanunk se kell, aminek ma szemtanúi voltunk az a valódi szeretet, az öröm leírhatatlan, hogy igenis vannak a csodák, amik körülvesznek minket és hisszük, hogy az ilyen pillanatok adnak értelmet a létezésünknek! A regisztrált chipnek köszönhetően ma már újra egy családot alkothatnak ők együtt, ez nagyszerű páros és az ő kis falkájuk! ❤️

Közzétette: Siófoki Állatvédő Alapítvány – 2020. április 20., hétfő

 

Az állatvédők ezt írták: „Sokan kérdezitek hogyan tudjuk ezt csinálni, hogyan tudjuk ezt a súlyos lelki terhet viselni. Megmutatjuk nektek azon pillanatok egyikét, ami előre visz minket, ami erőt ad, amiért érdemes csinálni..
Katrin élete igen kalandosra sikerült, hiszen ma kerek 1 éve, hogy a kicsi lánynak nyoma veszett, gazdái minden követ megmozgatva keresték hosszú hónapokon át. Néhány nappal ezelőtt egy közeli településről hoztuk őt be néhány társával együtt, majd a rutin chip ellenőrzésnél az olvasó bizony jelzett! A szívünk a torkunkban dobogott mikor hívtuk a gazdit, aki örömsírásban tört ki.
Mondanunk se kell, aminek ma szemtanúi voltunk az a valódi szeretet, az öröm leírhatatlan, hogy igenis vannak a csodák, amik körülvesznek minket és hisszük, hogy az ilyen pillanatok adnak értelmet a létezésünknek!”

A Siófoki Állatvédő Alapítványról legutóbb megírtuk, hogy a koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek. Megcsappantak az adományok, pedig a gazdára váró hűséges ebeket most is etetni, gondozni kell.
Egy multicég nemrég pályázatot hirdetett a hazai létesítmények számára. A felhívás szerint egy megadott link révén május 19-ig lehet szavazni a siófoki kutyamenhelyre. A legtöbb szavazatot gyűjtő kutyás szervezetek komoly pénzhez juthatnak.
Szavazz te is a siófoki kutyamenhelyre, hiszen munkájuknak köszönhetően ilyen csodálatos dolgok is megtörténnek, mint Katrin kutyus megkerülése.

Részleteket itt lehet olvasni!

Nyitókép: Pexels

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva