likeBalaton.hu | 2022.08.16. 09:00
Hatalmas razzia volt a Petőfi-sétányon
Hatalmas razziát tartottak a siófoki Petőfi-sétányon. Hajnalig tartott az ellenőrzés, melynek során körözött személyeket is sikerült elfogni.

Hatalmas razzia volt a Petőfi-sétányon, ahol 50 rendőr lepte el az utcákat augusztus 13-án 20 óra és augusztus 14-én 4 óra között. Mint írták, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség és a társszervek munkatársai összehangolt rendészeti és bűnügyi ellenőrzéseket hajtottak végre.

Hatalmas razzia volt a Petőfi-sétányon

Többszáz embert ellenőriztek a Petőfi-sétányon
Fotó: Police.hu – hivatalos

A hatalmas razzián körözött személyeket is elfogtak

A sétány területén és a környező utcákon közel 400 főt igazoltattak, közülük 8 főt állítottak elő elfogatóparancs, bűncselekmény elkövetésének gyanúja, valamint szabálysértési eljárás azonnali lefolytatása miatt. A hatalmas razzián egy fővel szemben kábítószer birtoklása, eggyel szemben pedig bódult járművezetés miatt kellett fellépniük az egyenruhásoknak.

Az akcióban négy elfogatóparancs alapján körözött személyt is elfogtak.

Hatalmas razzia Siófokon, a Petőfi-sétányon

Motozás is volt a razzián
Fotó: Police.hu – hivatalos


Tervezd meg az utazást!
:

Több rendőr van Siófokon

A rendőrségi beszámoló szerint az idegenforgalmi szezonban Siófok lakossága a többszörösére duzzad, megnövekedett látogatói létszám és éjszakába nyúló rendezvények jellemzik a Petőfi sétányt és környékét.

A bűncselekmények felderítésében,

a gyanúsítottak azonosításában és elfogásában egyre nagyobb jelentőségre tesz szert a folyamatosan korszerűsödő térfigyelő-kamerarendszer is.

Nyitókép: Police.hu – hivatalos 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva