Góz Lilla | 2023.11.19. 08:00
Ismét lehet jelentkezni a 2023-as Év Balatoni Háza díjra
A Nők a Balatonért Egyesület (NABE) a Balatoni Szövetséggel együttműködve idén hatodik alkalommal hirdette meg az Év Balatoni Háza pályázatot az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával.

2023. november 15-én elindult az Év Balatoni Háza 2023. építészeti díjpályázat. A Balatoni Kiemelt Üdülőkörzet területén épült, 2013. november elseje után használatba vett épületekkel lehet 2023. december 31.-ig pályázni.

A pályázat egyik 2020-as díjazottja.

Az Év Balatoni Háza 2023. díjra lakóházzal, középülettel, gazdasági, ipari, vagy üdülő épülettel lehet jelentkezni. A felhívás célja a minőségi építészet népszerűsítése, megismertetése a tágabb közönséggel, figyelemfelhívás a Balaton régióban megvalósult példaértékű épületekre. Nem csak új épületekkel lehet nevezni a pályázatra, hanem értéknövelő felújítások, épületbővítések terveit is várják a megmérettetésre. A díjazott épületek tervezői összesen bruttó kétmillió forint értékben pénzdíjazásban részesülnek.

A pályázatra elektronikusan lehetett nevezni a megvalósult épületek terveivel, illetve az épületről és környezetéről készült fotókkal. A részletes pályázati kiírást és a nevezési lapot a www.azevbalatonihaza.hu honlapon lehet megtalálni.

 

A Balatonra tömegközlekedéssel is eljuthatsz! Nézd meg menetrendi keresőnket!

Tervezd meg az utazást!



:


 

Forrás: sonline.hu
Nyitókép: epiteszforum.hu

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva