Szaniszló Hajnalka | 2022.07.25. 10:00
Kökény Attila a Siófoki Szabadtéri Színpadon lép fel
Kökény Attila elmondta, hogy élőzenekaros nagykoncertet ad, és a fia zenekara lép fel előtte Siófokon.

Egész nyáron fesztivál a Siófoki Szabadtéri Színpadon

Siófok nyaranta folyamatosan lüktető, élettel teli központ, a Balaton fővárosa. A pihenés mellett, a legtöbben a szórakozást, a különféle izgalmas, vonzó, zenei programokat keresik és várják. A megújult helyszín Siófok szívében, egy gyönyörű parkban terül el, közel a Balaton parthoz. Több mint kétezer néző számára kínál nyári estéken színvonalas, kulturált szórakozási lehetőséget, kényelmes ülőhelyekkel, kiemelt VIP szektorokkal, de akár táncra is lehetőséget biztosító állóhelyekkel. Ezen a különleges, valóban egyedi helyszínen, egy nyolc eseményből álló program sorozatot kínálunk, mely felöleli a szórakoztatás, a zenei stílusok széles, ugyanakkor minőségi tárházát.

Július 27-én Kökény Attila ad nagyzenekaros koncertet Siófokon

Ebből az alkalomból kérdeztük Attilát a nyári programokról, a siófoki emlékeiről és arról, hogy mi várható szabadtéri színpadon.

 

 

– Élőzenekaros nagykoncerted lesz. Mire számíthat a közönség Siófokon július 27-én?
– Amióta felújították, még nem játszottam azon a szabadtéri színpadon, izgatottan várom a fellépését. Élőzenekaros nagykoncertet adunk, szóval elég komoly zenélésre lehet számítani.

Fotó: Kökény Attila hivatalos

 

– Az előzenekar is különleges. A fiad formációja melegíti be a közönséget.
– A nagyfiam Kökény Lalika és zenekara lép fel előttem. Six Brothers a nevük, és ők is élőben nyomják: gitár, basszusgitár, zongora és dob, a fiam pedig énekel. Demjén Ferenctől a Jégszív és egy gyönyörű Michael Jackson szám is szerepel majd a repertoárjukban.

– Van új nótád, és szinte kötelezőek koncertfavoritok is. Ezek is jönnek Siófokra?
– Rengeteg saját dalt viszek Siófokra. A közelmúltban jött ki egy új szerzeményem Szép volt címmel. A közönség nagyon jól fogadja. És természetesen az összes közönségkedvenc saját dalt is játsszuk majd.

 

– Lesznek népszerű feldolgozások is?
– Máté Péter kihagyhatatlan, de nincs fix repertoár. Mindig érzem a közönségen, hogy milyenek a rezgések, hogy milyen dalokat hallanának szívesen, és eszerint alakítjuk a setlistet.

Fotó: Kökény Attila hivatalos

 

– Gyakran mondják a zenészek, hogy a balatoni szabadtéri színpadoknak különleges varázsa van.
– Nagyon szeretek szabadtéri színpadon zenélni. A Balatonnak pedig kifejezetten különleges atmoszférája van. Amikor ott vagyok, mindig csodálatos érzés kerít hatalmába.

– Idén tudsz majd pihenni a tónál, milyen a nyarad?
– Folyamatosan fellépéseim vannak, s ez nagy boldogság számomra. Ezért idén nem tudok a Balatonnál nyaralni, de a Siófoki Szabadtéri Színpados koncertet már nagyon várom.

 

Fotó: Kökény Attila hivatalos

Fotó: Kökény Attila hivatalos

 

 

 

 

 

Nyitókép: Kökény Attila hivatalos

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva