Krausz Andrea | 2021.04.19. 08:00
Kutyusokkal együtt ropják a Jerusalema tánckihívást a siófoki menhely önkéntesei – Videó!
A Siófoki Állatvédő Alapítvány segítői is csatlakoztak a világ egyik legnagyobb táncos kihíváshoz. A Jerusalema Dance Challenge helyszíne a siófoki kutyamenhely volt, ahol még a négylábúak is ropták. Érdemes megnézni a videót!

Az alapítvány Facebook oldalán jelent meg a népszerű videó. A menhely vezetői, dolgozói és önkéntesei így hívják fel a figyelmet a szeretet erejére, amely a befogadott kutyákat még életben tartja. A koronavírus-járvány miatt már hosszú ideje zárva kell lenniük, pedig korábban számos adománygyűjtő rendezvénnyel és kutyasétáltató napokkal várták a támogatókat.

„A szeretet az, ami összetartja a mi kis világunkat itt kint a menhelyen. A szeretet az, ami tarka festékkel rajzolja a kitartást a lelkünkbe, színes krétával, sokszor kacifántos, görbe betűvel firkálja a motivációnkat, a hitünket az égre, hogy mindig tudjuk, csakis felfele nézhetünk, mindig minden esetben fel a fejjel, bármekkorát esünk is” – írják a Facebook oldalukon.

Nézzétek meg, hogyan táncolnak:

Somogy megye és a balatoni régió legnagyobb állatmenhelyén most is rengeteg négylábúról kell gondoskodni, ezért kérik, hogy aki teheti ne feledkezzen meg adója 1%-nak felajánlásáról.

Nyitókép: Siófoki Állatvédő Alapítvány

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva