likeBalaton.hu | 2023.07.25. 12:00
#Strand Királynője – Így válaszd ki a tökéletes fürdőruhát a leárazásokon!
Az idén még csak a nyár felénél tartunk, de a fürdőruhavásár már elkezdődött. Olcsó, trendi bikinik, tankinik várnak rád, hogy az új darabban ragyoghass a strandon. Azonban, hogy valóban a strand királynője lehess, fontos, hogy tudd, melyik fürdőruha fazon illik igazán a testalkatodhoz.

Háromszög alak: Ha a tested alsó fele hangsúlyosabb, mint a felső, ideális választás a hangsúlyos fürdőruha felsőrész, míg az alsórész lehet visszafogottabb. A tarkón megkötős bikinifelsők tovább emelhetik a felsőtest vonzerejét.

Fordított háromszög alak: Itt pont fordított a helyzet, a színes fürdőruha alsórész hozhatja ki a legjobban a tested adottságait. Minden típusú fürdőruha alsórész jó választás, különösen a ráncolás, rétegek és fodrok alkalmazása, melyek növelhetik a csípő volumenét.

Alma alak: Ha kerekded a hasad, a tankini ideális választás lehet számodra, hiszen eltereli a figyelmet a problémás területről. Az egyrészes fürdőruha kivágásokkal szintén nagyon előnyös lehet, mint ahogy a karcsúsító fürdőruhák is, melyek optikailag vékonyítanak.

Homokóra alak: Az arányos testalkatú hölgyek bátran viselhetnek fürdőruha vállpántok nélkül vagy háromszög alakú, bardot szabású melltartót. A bikini is remek választás lehet, hiszen kiemeli az arányos idomokat. Látványos mintákkal pedig még vonzóbbá teheted a megjelenésedet.

Téglalap alak: Ha a tested vonalai egyenesek, és nincs hangsúlyos derék vagy csípő, válassz bélelt fürdőruha felsőrészt, ami optikailag több volument ad a melleknek. A csípőrészen megkötős bikinialsók is szuperül mutatnak, valamint a kivágott bikini, mely szépen kihangsúlyozza az alakot.

A legfontosabb, hogy a választott fürdőruha passzoljon hozzád, és jól is érezd magad benne. Hiszen a strand királynőjének lenni nemcsak arról szól, hogy jól nézünk ki, hanem arról is, hogy sugárzóan érezzük magunkat.

 

 

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva