likeBalaton.hu | 2023.06.01. 10:00
Te melyik szépségre szavaznál? Siófokon zajlik a Magyarország Szépe felkészítő tábora
A Siófokon most átadott ötcsillagos Reed Luxury Hotelben zajlik a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny felkészítő tábora. Eldől az is, hogy a 19 résztvevőből ki lesz az a 16, aki bekerül a Duna tévén élőben megnézhető június 11-i fináléba.

A döntő győztese egy évig viselheti a Miss World Hungary címet, emellett jószolgálati munkájának részeként a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat arca lesz.

A nézők is voksolhatnak a legszebb hölgyre

Az idei megmérettetésen újdonság, hogy a versenyzők bikini helyett sportruhában vonulnak végig a kifutón.

A kreatív tour-ban új műsorelem lesz a királynő tour, amelyben az elmúlt hét év döntősei térnek vissza, felidézve a korábbi évek versenyeit.

Idén először két közösségimédia-arca van a produkciónak, két korábbi királynő, a 2017-es győztes Koroknyai Virág, valamint a 2019-es Miss World Hungary Nagypál Krisztina személyében. Ők rendszeresen bejelentkeznek a közösségimédia-felületeken és beszámolnak a felkészülésről, a kulisszák mögött történő eseményekről.

Versenyzők a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny felkészítő táborának
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

 

A fináléban a zsűritagok, mások mellett Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók, valamint Kárász Róbert, a Duna Médiaszolgáltató kreatív igazgatója szavazatainak összesítése után a legtöbb pontot szerző versenyző nyeri a Miss World Hungary címet és a lehetőséget, hogy részt vegyen a nemzetközi döntőn.

Idén is lesz közönségdíjas, a nézők alapdíjas telefonszámon a határon túlról is tudnak voksolni az általuk legszebbnek ítélt versenyzőre.

Ötcsillagos szálloda épült Siófokon

Kedden adták át a szépségverseny felkészítő táborának helyte adó mintegy 6 milliárd forintból, 1,3 milliárd forint hazai és európai uniós pályázati támogatással, az egykori Palace helyén épült ötcsillagos Reed Luxury Hotel & Bistro-t – írja az MTI.

A Reed Luxury Hotel & Bistro szálloda Siófokon az ünnepélyes megnyitó napján
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A 20 szobás, 3 lakosztályos hotel belső kialakítása a Maldív-szigetek hangulatát idézi,

az épületben 50 férőhelyes bisztrót, 30 személyes különtermet, wellnessrészleget, nagy teraszt, kertjében fűtött élménymedencét alakítottak ki, a szálloda konyhájában készülő ételekhez helyi termelőktől beszerzett alapanyagokat is felhasználnak.

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

 

 

Megosztom

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

A LikeBalaton kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva